Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

AFIR a publicat Ghidul de prevenire a neregulilor privind crearea de conditii artificiale

afir-a-publicat-ghidul-de-prevenire-a-neregulilor-privind-crearea-de-conditii-artificiale

Acesta poate fi consultat pe site-ul oficial al agentiei, www.afir.info, la domeniul „infotmatii utile”, sectiunea „proceduri de lucru”.


AFIR a anuntat recent ca a publicat pe site-ul propriu Ghidul de prevenire a neregulilor privind crearea de conditii artificiale, un document pe care trebuie sa-l consulte orice agricultor interesat de obtinerea fondurilor europene nerambursabile prin Programul National de Dezvoltare Rurala.
 
Documentul cuprinde informatii privind definirea conditiilor artificiale, exemple concrete de nereguli si recomandarile pe care le face AFIR pentru evitarea acestor situatii.
 
„Exista indicatori fizici, juridici si contabili ai conditiilor create artificial care, atunci cand sunt analizati individual nu reprezinta in mod obligatoriu o neregula”, a explicat directorul general al AFIR, David Eugen Popescu.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Acesta a mai avertizat ca, indiferent de momentul descoperirii acestui tip de neregula, mai precis crearea de conditii artificiale, AFIR va proceda la incetarea valabilitatii contractelor de finantare, iar beneficiarii va trebui sa restituie toti banii primiti.
 
Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale reaminteste tuturor celor interesati ca pe data de 18 decembrie 2015, ora 16.00 se vor inchide sesiunile anuale continue deschise in anul 2015 pentru depunerea proiectelor de investitii in vederea accesarii fondurilor europene nerambursabile prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020.

Astfel, se mai pot depune cereri de finantare pana la termenul limita pentru Submasura 4.2 „Sprijin pentru investitii in procesarea/ marketingul produselor agricole”. Prin aceasta sub-masura 4.2, AFIR a primit pana la acest moment 51 cereri de finantare, cu o valoare totala de 46,6 milioane de euro. Disponibilul ramas pana la inchiderea sesiunii este de aproximativ 67 milioane de euro.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016