Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce aduce nou baza de date cu preturile de referinta ale utilajelor si echipamentelor agricole

ce-aduce-nou-baza-de-date-cu-preturile-de-referinta-ale-utilajelor-si-echipamentelor-agricole

Aceasta urmeaza sa intre in vigoare in perioada imediat urmatoare, fiind vorba de un proiect derulat de Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale.


Conform unei declaratii facute recent in cadrul Indagra de catre David Eugen Popescu, directorul general al Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale, baza de date cu preturile de referinta pentru achizitia de utilaje si echipamente agricole va intra in vigoare dupa 1 noiembrie.

Referindu-se la aceasta baza de date directorul AFIR a precizat ca aceasta  introduce mai multe elemente de simplificare care vor intra in efectivitate din aceasta saptamana sau cel tarziu saptamana viitoare.


„Primul se refera la baza de date cu preturile de referinta. Este un lucru important in ceea ce priveste achizitia de utilaje agricole si echipamente pentru beneficiarii actuali si cei viitori, iar aceasta baza de date va fi cel tarziu saptamana viitoare pe site-ul agentiei de plati. Inseamna eliminarea completa a etapei de achizitii in conditiile in care stim cu ce probleme ne-am confruntat pe zona de achizitii private si publice si cat de generatoare de riscuri a fost in perioada 2007-2013”, a precizat David Eugen Popescu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Potrivit datelor AFIR, fondurile nerambursabile platite pana in prezent pentru proiectele de investitii si plati directe au depasit 6,51 miliarde de euro, iar rata de absorbtie a fost de aproape 73%.
 Baza de date va facilita accesul solicitantilor de fonduri europene la informatiile specifice necesare achizitionarii de echipamente, utilaje sau masini. Preturile cuprinse in baza de date a AFIR reprezinta preturile maxime care vor fi decontate drept cheltuieli eligibile prin PNDR. 
 
 Pentru inscrierea in aceasta baza de date, AFIR pune la dispozitia tuturor producatorilor, importatorilor sau distribuitorilor de masini, utilaje si echipamente specializate de la nivel mondial, formularele tip ,,Solicitare de inscriere” si „Tabel cu oferta de preturi”. Acestea se pot descarca gratuit de pe site-ul AFIR.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016