Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Frezele de zapada care te ajuta sa te bucuri de iarna

Zapada ii bucura atat pe cei mici cat si pe cei mari, doar ca ne da si de lucru. Pentru a va bucura pe deplin de zapada recomandam frezele de zapada AL-KO si MTD care fac indepartarea acestia mult mai usoara.


In functie de suprafata pe care o aveti de curatat si de grosimea zapezii alegeti cel mai potrivit utilaj: freza de zapada electrica sau freza de zapada cu motor termic. Prin utilizarea frezei de indepartat zapada puteti trece cu success iarna, iar bucuria o sa fie mai intensa. Gardenpedia recomanda ca indepartarea zapezii sa se faca imediat dupa ce s-a oprit ninsoarea, zapada fiind afanata.
 
Indiferent daca afara temperaturile sunt scazute sau zapada inregistreaza sau nu un strat considerabil de gros, frezele pentru indepartarea zapezii sunt fiabile, robuste, dotate cu o capacitate cilindrica inalta care ne ajuta la controlarea situatiei. Rezultatele privind curatarea zapezii apar cu un minim de efort si o performanta ridicata datorata utilajelor pentru curatat zapada AL-Ko si MTD.
 
Specificatiile tehnice de care sa tineti cont in alegerea frezei de zapada:
- inaltimea si latimea de lucru a frezei (zona care intra in contact cu zapada),

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

- capacitatea cilindrica,
Freza de zapada Snowline 700E
- sistemul de colectare zapada dintr-o singura treapta sau din doua trepte,
- numarul treptelor de viteze,
- unghiul de rotire al jgheabului cu ajutorul caruia se poate controla unde aruncam zapada,
- tipul de tractiune,
- tipul de motor al frezei pentru curatat zapada: electrica sau termica.

Nu in ultimul rand, latimea aleii sau suprafata totala ce trebuie dezapezita contribuie la o buna decizie de cumparare: daca aveti o curte de 50-100mp, nu este necesar un model mare. Versiunile electrice sau “entry” pe benzina sunt suficiente si puteti alege una pe www.gardenpedia.ro
 
Daca locuiti intr-o zona in care zapada este troienita des de catre vant, este util sa alegeti un model cu inaltime de lucru cat mai mare cu o capacitate cilindrica cat mai mare. Capacitatea cilindrica mai mare inseamna si un motor mai puternic cum este cel al modelului. 
 
Pentru ca majoritatea frezelor au tractiune pe roti, nu veti depune efort considerabil in utilizare. Este mult mai eficient, mai rapid si mai comod sa folositi o freza decat o lopata de zapada.
 


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016