Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Hibrizi de tomate pentru rasaduri 2013

hibrizi-de-tomate-pentru-rasaduri-2013

Pentru ca se apropie perioada in care legumicultorii trebuie sa isi selecteze hibrizii pe care ii vor folosi pentru producerea de rasaduri in 2013, va prezentam caracteristicile unor hibrizi de tomate.


Tomate cu fruct mijlociu


Makalu F1
Este un hibrid viguros, cu port deschis, bine aerat, adaptat pentru cultura timpurie. Fructele sunt grupate cate 7-8 in ciorchine, avand greutatea cuprinsa intre 130-150 g. La maturitate ajung la un rosu aprins. Pot fi recoltate si in ciorchine.

Ingar F1
Hibrid viguros cu port deschis. Produce fructe rotunde, uniforme, de marime medie (100-110 g) cu aspect comercial atractiv.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Halay 344 F1
Hibrid viguros, cu port deschis, tolerant la frig, recomandat pentru cultura timpurie. Formeaza ciorchini uniformi cu fructe ce au greutatea medie de 160 g, rezistente la crapare. Asigura productii ridicate chiar si in conditii de stres termic si hidric.

Shirkan F1
Este un hibrid cu o vigoare buna si port deschis ce se comporta excelent in conditii dificile de cultura. Produce ciorchini uniformi cu 7-8 fructe de marime medie (120-140 g), rezistente la crapare. Fructele au culoare rosu inchis, lucioase, rotund putin aplatizate si gustoase. Asigura o productie mare si timpurie.

Fado F1
Hibrid timpuriu, cu crestere nedeterminata. Are port deschis, bine aerat. Planta este viguroasa cu internodii scurte. Este recomandat pentru cultura in sera, solar si camp. Fructele sunt rotunde, de culoare rosu-aprins, au o coacere uniforma, fara capac verde. Greutatea medie a unui fruct este de 140 grame, cu o fermitate exceptionala. Se preteaza atat la recoltarea fruct cu fruct cat si in ciorchine. Fructele au o rezistenta foarte buna la transport.

Cindel F1
Hibrid foarte timpuriu, recomandat pentru toate tipurile de cultura (sera, solar si csmp). Combina timpurietatea cu alte caracteristici importante, precum uniformitatea, fermitatea fructelor si rezistenta la pastrare. Hibrid cu toleranta buna la conditii climatice dificile. Portul plantei este deschis, bine aerat. Fructele sunt rotund-turtite, ferme, de culoare rosu-aprins, fara capac verde. Fructe de foarte buna calitate, au in medie 130 grame, rezistente la transport. Pretabil atat la recoltarea fruct cu fruct, cat si in ciorchine. Recomandat in special pentru cultura de iarna-primavara in sere si solarii.

Tomate cu fruct mare


Belle F1
Hibrid timpuriu, cu crestere nedeterminata, viguroasa, cu port deschis permitand o buna patrundere a luminii. Fructele sunt de o calitate exceptionala, forma rotund turtita, culoare rosu aprins, avand in medie 180 g. Coacerea este uniforma fara capac verde, LSL (rezistenta la pastrare). Capacitate foarte buna de fructificare, chiar si in conditiile unor temperaturi ridicate, rezistenta foarte buna la transport.

Monroe F1
Varietate timpurie, viguroasa cu port deschis, se comporta foarte bine chiar si in conditii de cultura dificile. Fructele sunt mari, rotunde, ferme, de culoare rosu aprins, avand in medie 180-200 g. Da productii excelente si este rezistent la transport.

Velocity F1
Hibrid semitimpuriu, larg raspandit in cultura in lumea intreaga. Recomandat pentru cultivarea in sere, solarii si camp deschis, ce se adapteaza usor la conditiile climatice dificile. Planta este viguroasa, cu port deschis, bine aerat. Fructele sunt atractive, rotund aplatizate, foarte ferme, de culoare rosu stralucitor, greutatea medie a fructelor fiind de 220 grame.

Buran F1
Este o tomata viguroasa pe tipul lui Belle. Fructe mari 200-230 g, foarte ferme si uniforme, de forma rotund turtita, de culoare rosu inchis la maturitate. Deosebit de productiv bine adaptat la conditii de cultura dificile, recomandat pentru cultura in spatii protejate si in camp.

Cherry


Salomee F1
Hibrid cu crestere nedeterminata, viguros, ce poate fi cultivat atat in camp cat si in spatii protejate. Produce ciorchini mari, fructele au 15-18 g, foarte rezistente la crapare. Productie foarte ridicata cu fructe de calitate. Rezistent la transport.

Prunisoare


Naram F1
Hibrid timpuriu viguros si cu port deschis, foarte productiv. Fructe mari 140-150 g, frumos colorate, rezistente la crapare si la carenta de calciu. Recomandat pentru cultura in sere si solarii.

Hibrizi cu crestere determinata

Ayat F1
Un hibrid cu crestere detereminata timpuriu, foarte productiv. Planta este viguroasa si acopera foarte bine fructele. Fructele sunt mari (180-220 g), rotund-turtite, usor aplatizate si costate. Au o uniformitate exceptionala. Rezistent la nematozi, ceea ce ii confera un avantaj. Destinat culturii in camp.

Sadeen F1
Hibrid cu crestere determinata, destinat culturii in camp. Planta viguroasa cu frunze mari ce protejeaza foarte bine fructele rotunde, mari (peste 200 g), uniforme, ferme, la maturitate avand culoare rosu inchis. Destinat pentru consumul in stare proaspata.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016