Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O societate mixta romano-chineza intentioneaza sa efectueze primul export de vaci in China

o-societate-mixta-romano-chineza-intentioneaza-sa-efectueze-primul-export-de-vaci-in-china

Este vorba de un numar de 5.000 de bovine care ar putea pleca catre china in aceasta toamna.


Societatea mixta romano-chineza Cattle Ferma de Bovine SRL vrea sa inceapa in aceasta toamna exportul de bovine vii in China cu un prim lot de 5.000 de vaci, obiectivul companiei fiind acela de a exporta din Romania catre China cel puţin 20.000 de capete anual.
 
Liu Dong, presedinte al societatii romano-chineze, a anuntat cu prilejul intlanirii premierului Victor Ponta cu oamenii de afaceri din China, ca firma cu sediul in Brasov va incepe in perioada septembrie-octombrie primul export de vaci, cu un lot de 5.000 de capete.
 
„Obiectivul companiei noastre este de a exporta cel putin 20.000 de capete anual, din rasele Holstein si Baltata”, a spus Liu Dong.
 
 Guvernele roman şi chinez au semnat in noiembrie anul trecut un acord pentru exportul de bovine vii si carne de porc, dar pana in prezent aceste exporturi nu s-au materializat.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Liu Dong a precizat ca, in ce priveste compania pe care o reprezinta, au durat foarte mult procedurile si autorizarile veterinare, in ciuda eforturilor autoritatilor romane. Investitorul chinez a subliniat ca recentele cazuri de Boala limbii albastre inregistrate la bovinele din Romania nu constituie o problema pentru export.
 
Cattle Ferma de Bovine SRL, infiintata in urma cu doi, cu scopul de a creste si exporta bovine, detine 400 de hectare de pamant in zona Brasovului si 1.000 de bovine, dar in vederea exportului va cumpara animale de la alte ferme.
 
 In cadrul reuniunii cu oamenii de afaceri chinezi, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a aratat ca Romania este pe punctul de a realiza primele exporturi in ceea ce priveste carnea de porc si foarte aproape de a realiza primele exporturi de bovine vii.
 
 Constantin a anuntat totodata ca la sfarsitul lunii octombrie, cu ocazia celui mai important targ de agricultura, „Indagra”, va avea loc la Bucuresti Forumul pentru agricultura dintre China si Europa Centrala si de Est.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016