Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Oportunitati de angajare pentru 130 de tineri si someri din mediul rural

oportunitati-de-angajare-pentru-130-de-tineri-si-someri-din-mediul-rural

Acestia si-ar putea gasi un loc de munca in cele doua fabrici de imbuteliere pe care Societatea Nationala a Apelor Romane intentioneaza sa le deschida.


La finalul saptamanii trecute Societatea Nationala a Apelor Romane a lansat proiectul „Investim in voi! Mediul rural - oportunitati de ocupare”, finantat din fonduri europene prin POS Dezvoltarea resurselor umane. Dupa cum a declarat cu aceasta ocazie  Radu Dumitru, director general al Societatatii Nationale a Apelor Romane, proiectul se adreseaza unui numar de 1.000 de tineri si someri din mai multe zone rurale ale tarii, dorindu-se informarea acestora in privinta calitatii si importantei apei in societate, dar si angajarea a 130 dintre ei in acest domeniu.
 
Cei 130 de tineri care vor avea oportunitatea unui obtinerii pe aceasta cale a unui loc de munca ar putea fi incadrati intr-una din cele doua fabrici de imbuteliere pe care societatea intentioneaza sa le infiinteze in viitorul apropiat. Radu Dumitru a precizat ca pana acum, societatea nu detine nicio astfel de fabrica, intrucat Consiliul Concurentei a emis un document prin care se arata ca societatea care exploateaza apele minerale nu poate sa le si imbutelieze, insa este decis sa schimbe acest lucru, intrucat in lege nu exista nicio prevedere concreta in acest sens.
 
„Acum, noi doar exploatam apa si o dam spre imbuteliere companiilor de pe aceasta piata. Insa vrem sa avem si noi cel putin doua fabrici de imbuteliere. Statul are foarte multe obligatii fata de spitale, fata de scoli si altele si ne dorim sa acoperim cel putin o parte din aceste obligatii ale statului”, a precizat in acest sens Radu Dumitru, care a mai mentionat ca in prezent, compania detine doar licente de explorare si exploatare a apei. Este vorba de un totalde 82 de licente, care reporezinta trei sferturi din totalul licentelor la nivel national, dintre acestea 68 fiind de exploatare si 14 de explorare.
 
Necesitatea infiintarii celor doua fabrici de imbuteliere a fost motivata si prin faptul ca la acest moment, 70 la suta din debitul de apa potabila se pierde, intrucat nu exista suficiente capacitati de imbuteliere. „Potentialul de investitii pe aceasta piata este extraordinar. Pentru o fabrica cu o capacitate de 50.000 de sticle pe zi, investitia necesara este de 8-10 milioane de euro. Putem sa facem aceste investitii si pe bani europeni, intrucat am demonstrat ca suntem o companie eligibila pentru accesarea fondurilor europene” a mai declarat Radu Dumitru.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Anul trecut, societatea a livrat aproape un miliard de litri de apa minerala catre 25 de companii din domeniu, cele mai mari livrari fiind catre Romaqua, Rio Bucovina, Dorna Apemin si Perla Harghitei.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016