Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

STIHL isi completeaza gama de spalatoare profesionale cu un nou model pe piata

stihl-isi-completeaza-gama-de-spalatoare-profesionale-cu-un-nou-model-pe-piata

Noul spalator cu presiune este primul dintr-o serie de sase modele destinate utilizatorilor profesionisti, care au nevoie de putere mare de curatare. Cu indicativul RE 232, spalatorul a fost conceput special pentru fermieri, companii de constructii sau administratii publice. Utilajul poate lucra la o presiune 145 bari, furnizand peste 660 l/h, care trec printr-un filtru special conceput pentru a proteja pompa.


Cu un sistem de dozare reglabila a detergentului si un furtun de inalta presiune de 10 m, RE 232 devine optiunea numarul 1 atunci cand vorbim de sarcini de curatare dificile sau solicitari extreme, in regim de utilizare zilnica. Celelalte cinci echipamente de curatat profesionale din gama STIHL au presiuni de lucru care pot merge si pana la 230 de bari, iar debitul poate ajunge pana la 1150 l/h.

Pe langa spalatoarele din clasa profesionala producatorul german a mai dezvoltat si game de utilaje mai mici, cum este cea compacta, destinata inclusiv uzului casnic. 
 
Spalatoarele cu presiune devind echipamente din ce in ce mai intalnite in gospodariile romanilor, mai ales odata cu dezvoltarea sectorului rezidential. Aceste utilaje incep sa devina la fel populare ca aspiratoarele sau masinile de spalat, avand in vedere ca piata inregistreaza cresteri consistente de pana la 20% pe an.  
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
Despre compania STIHL
 
Despre compania STIHL. Cele mai recente date aratau o crestere a business-ului mondial STIHL  de aproape 12%, atingand 2,7 miliarde de euro, la sfarsitul lunii august a anului trecut.  Compania germana intentioneaza sa investeasca 1 miliard de euro in dezvoltare pana in 2019.  STIHL Romania este o companie detinuta 100% de firma mama si a fost infiintata in 1997. Compania mama a fost infiintata in 1926 de Andreas Stihl. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016