Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facultatea de Biotehnologii din cadrul USAMV Bucuresti s-a mutat in casa noua

facultatea-de-biotehnologii-din-cadrul-usamv-bucuresti-s-a-mutat-in-casa-noua

Marti a fost inaugurat noul sediu al institutiei de invatamant superior, la data la care s-au implinit 20 de ani de invatamant biotehnologic in Romania.


Studentii Facultatii de Biotehnologie din cadrul Universitati de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Bucuresti vor invata, incepand de anul acesta, intr-un sediu nou ce se intinde pe o suprafata de 7.000 de metri patrati
 
Noul sediu a necesitat o investitie de 30 de milioane de lei si le pune la dispozitie studentilor 16 laboratoare, de biologie moleculara, enzimologie, biochime, laboratoare inalt specializate, dublate de cadre didactice.
 
La festivitatea de inaugurare a noului sediu in care vor invata aproximativ 1.000 de studenti, a participat si ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. Alaturi de gazda evenimentului, prof. dr. Sorin-Mihai Campeanu, rectorul USAMV Bucuresti, s-au mai aflat profesor doctor Mircea Dumitru, ministrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Dean Thomson, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Francois Saint Paul, ambasadorul Frantei, reprezentanti ai Ambasadei Germaniei.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

In alocutiunea rostita in cadrul evenimentului, ministrul Agriculturii a declarat ca „in conditiile in care bolile si daunatorii devin tot mai rezistenti la produsele chimice clasice, cred ca biotehnologiile reprezinta o solutie si stim foarte bine ca in lume 30% din profitul din agricultura se obtine din cultivarea plantelor rezultate in urma biotehnologiilor. Ne dorim cu totii ca aceasta facultate sa devina emblema agriculturii romanesti, sa ofere solutii pentru agricultorii nostri”.
 
Totodata, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si-a exprimat speranta ca viitorii absolventi ai acestei facultati vor contribui la cresterea bunastarii fermierilor romani, dar in primul rand la sanatatea consumatorilor din Romania şi nu numai, ramanand sa profeseze in tara.
 
In cadrul simpozionului „20 de ani de invatamant universitar in Biotehnologie”, desfasurat in Aula Magna „Petre S. Aurelian”, ministrul Achim Irimescu a subliniat rolul deosebit de important al cercetarii si al biotehnologiilor, care pot veni cu solutii la provocarile cu care omenirea se confrunta in prezent.
 
De asemenea, ministrul a apreciat ca este esential ca absolvenţii acestei facultati sa işi gaseasca locuri de munca in tara, pentru a contribui la dezvoltarea acestui sector si a dece mai departe ceea ce au invatat in timpul facultatii.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016