Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pomicultorii asteptati sa se intreaca la Sarbatoarea Cireselor de la Iasi

pomicultorii-asteptati-sa-se-intreaca-la-sarbatoarea-cireselor-de-la-iasi

Evenimentul se va desfasura sub forma unui concurs, la care producatorii vor putea participa atat cu fructele propriu-zise, cat si cu produse derivate din acestea.


Peste o saptamana, la data de 20 iunie, Academia de Stiinte Agricole si Silvice „Gheorghe Ionescu Sisesti” prin Statiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Pomicultura Iasi, va organiza un eveniment special, destinat producatorilor de cirese din zona si nu numai acestora. Este vorba de Sarbatoarea Cireselor, eveniment care va avea loc la Depozitul de Fructe Sarca din comuna Balti, judetul Iasi, si se va desfasura sub forma unui concurs adresat producatorilor.
 
Pentru a putea participa la competitie, fiecare producator trebuie sa prezinte maxim trei soiuri de cirese, pentru fiecare soi fiind necesare cate doua probe a cate un kilogram, ambalate si etichetate cu denumirea soiului si numele producatorului, una dintre probe fiind destinata jurizarii, iar cealalta urmand a fi prezentata in cadrul unei expozitii.
 
Concursul va fi adresat in egala masura si procesatorilor de fructe, acestia putand participa la sectiunile ce le sunt destinate, cu produse derivate obtinute din cirese, cum ar fi dulceturile, gemurile, sucurile si ciresatele.
 
Evenimentul organizat de academia ieseana va include, de asemenea, o sesiune de prezentare de referate, tratandd teme precum „Situatia actuala a culturii ciresului in Moldova”, „Aspecte privind cultura ciresului pe plan mondial”, „Noutati tehnologice in cultura ciresului”, „Protectia fitosanitara in plantatii de cires si visin” si „Utilizarea elementelor nutritive in cresterea productiei pomicole prin diminuarea stresului si marirea rezistentei la factorii biotici”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Totodata, participantii la Sarbatoarea Cireselor vor fi invitati sa efectueze o vizita la Pepiniera Sarca, unde le vor fi prezentate loturi demonstrative cu peste 50 de soiuri de cires din intreaga lume, plantatii speciale de ramuri altoi, campuri de formare a pomilor fructiferi si o microferma ecologica mixta.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 2.8 din 5 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016