Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 afaceri agricole, de inceput in 2013!

Numeroase sunt afacerile agricole care ne-ar putea imbogati in urmatorii ani. De la plante medicinale, pana la fructe de padure, de la arbusti fructiferi exotici si pana la legume certificate din punct de vedere ecologic, sansele de profitabilitate sunt extrem de ridicate.


Iata care sunt acele afaceri agricole pe care noi vi le recomandam pentru 2013:

Afaceri agricole cu lavanda

Lavanda este o planta care se comporta admirabil pe timp de seceta, o planta in care cei cu teren ar investi destul de rapid. In mediul de afaceri din Romania descoperim antreprenori care deja au inceput investitiile in aceste culturi de viitor. Adevarul este ca nu are rost sa ocupi un hectar cu grau, cand poti sa il valorifici pentru cultivarea unei plante scumpe si la nivel inalt de cerere!

Afaceri agricole cu trandafiri
Iata o alta idee de afacere pe care speram ca romanii sa o valorifice in 2013. Si asta pentru ca trandafirii sunt si ei mai rezistenti la seceta decat alte culturi agricole. Mai mult, cererea este mare pentru trandafiri si preturile de comercializare nu se lasa nici ele mai prejos!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Afaceri agricole cu zmeura
Zmeura este un alt arbust pe care vi-l recomandam pentru 2013. Investiti in aceste culturi datorita faptului ca sunt rezistente la seceta si pentru motivul ca fructele obtinute sunt la mare cautare si la preturi mari! Zmeura se vinde bine si la preturi uimitoare atunci cand este in stare proaspata, insa exista numeroase metode de a valorifica productiile obtinute. Se cauta fructe uscate, deshidratate, zmeura pentru ceai, zmeura pentru tincturi si ape de infrumusetare, zmeura pentru realizarea de produse cosmetice, zmeura pentru dulceturi, gemuri, siropuri si sucuri naturale!

Afaceri agricole cu catina
Catina este un arbust fructifer minune, un arbust miraculos prin multiplele beneficii aduse sanatatii oamenilor. Catina se cultiva cu succes si cand discutam despre seceta, cu conditia ca sistemul de irigare sa existe si sa fie unul de calitate. De asemenea, tinem cont de faptul ca acest arbust este unul eminamente ecologic. Cu alte cuvinte, in Romania, in prezent, exista toate conditiile necesare pentru a cultiva catina in sistem ecologic. Preturile vor fi unele mai avantajoase, vanzarile pot avea loc si pe piata interna si peste hotare si viitorul acestei afaceri este cat se poate de sigur!



Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016