Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Agresiune grava asupra unui padurar Romsilva in Mures

agresiune-grava-asupra-unui-padurar-romsilva-in-mures

Ioan N., padurar la Ocolul Silvic Reghin din cadrul Directiei Silvice Mures, a fost agresat si sechestrat de un grup de persoane surprinse in timp ce taiau ilegal arbori din cantonul silvic 3 Cozma, de pe raza localitatii Tonciu, judetul Mures.


Aflat in patrulare intr-o padure de stat administrata de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva, padurarul Ioan N. a observat un grup de mai multe persoane, cu doua atelaje, care taiasera ilegal 15 arbori din fondul forestier de stat. Prima caruta a parasit locul, padurarul incercand sa imobilizeze a doua caruta si sa identifice suspectii. In acel moment, acesta a fost lovit din spate cu un obiect metalic, in zona capului, provocandu-i-se leziuni.

Ulterior, Ioan N. a fost lovit de mai multe persoane cu obiecte contondente, provocandu-i alte leziuni la nivelul bratelor, piciorului, trunchiului si in zona fetei. Angajatul Romsilva a fost imobilizat timp de 20 de minute de catre grupul de suspecti, impiedicandu-l sa foloseasca telefonul mobil pentru a solicita ajutor.

Padurarul fost internat cu multiple leziuni la Spitalul Municipiului Reghin, politistii din cadrul IPJ Mures efectuand cercetari in acest caz.

De la inceputul acestui an, alti 31 de angajati ai Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva au fost agresati de catre hotii de lemne sau de braconieri, in cursul actiunilor de paza a padurilor. Dintre acestia, 12 au necesitat ingrijiri medicale, unul fiind impuscat, iar intr-un alt caz, padurarul fiind deposedat prin forta de arma de serviciu.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h


In acest an, agresiunile asupra personalului silvic din cadrul Romsilva s-au inmultit cu 50%, iar anul trecut au inregistrate 22 de astfel de evenimente.

Regia Nationala a Padurilor – Romsilva a intensificat activitatile de paza si control in fondul forestier de stat, ceea ce a condus la o scadere a taierilor ilegale cu 16,27% anul trecut si cu inca 25,75% in primul semestru al acestui an.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016