Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Daca Warren Buffett ar fi agricultor, ar alege Catalogul acesta… fara sa stea pe ganduri

“Sunt agronom de cativa ani buni. Am facut la viata mea investitii formidabile si investitii mai putin inspirate. Fiecare investitie proasta si-a lasat amprenta pe mine. Sunt mai dur, mai pragmatic, mai realist, mai rational. Gandesc si calculez. Analizez si estimez. Vreau dovezi si argumente solide. Si apoi ma gandesc daca investesc sau nu. Decizia finala? Evident doar dupa ce consult catalogul celor de la Rentrop & Straton. Mai clar de atat nu se poate.”


Catalogul “Agricultura Ecologica 2014” reprezinta singura baza de date in care sunt inclusi cei mai importanti playeri din industrie. De la cumparatori si investitori, producatori, distribuitori si procesatori, toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie inteligenta, se afla in Catalogul realizat de profesionisti.
 
Ce spun clientii care folosesc acest produs de elita? Considera ca au realizat cea mai inteligenta investitie pentru ca restul investitiilor sa aiba “un cap si-o coada”, sa aiba toate sansele de reusita. La urma urmei, daca nu stii cu cine sa lucrezi, degeaba ai bani, degeaba ai vointa, degeaba ai timp. Toate resursele tale sunt irosite complet daca nu le canalizezi in directia potrivita.
 
Acest lucru nu are cum sa se mai intample din momentul in care incepi sa utilizezi instrumentul de lucru folosit de cei mai buni profesionisti. Succesul lor vine in mod natural din alegerile pe care le fac, din deciziile pe care le iau in fiecare zi, luna de luna, pentru succes la final de an.
 
Va rugam sa nu uitati! Catalogul este prezent in toata reteaua de agricultura ecologica si se distribuie deja celor 15 000 de abonati! Sunt 15.000 de contacte care pot deveni clienti, care pot fi producatori, care pot fi in cautarea produselor pe care le vindeti/ produceti/ distribuiti chiar dvs.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Baza de date AGRICULTURA ECOLOGICA - CATALOG COMPLET 2014 reprezinta un proiect vital pentru producatori, procesatori, distribuitori, vanzatori si consumatori.
 
Baza de date se actualizeaza trimestrial. Poti avea certitudinea ca datele pe care le accesezi sunt noi, actualizate. Nu riscati. Va invitam sa descoperiti cum se schimba totul atunci cand lucrati asa cum fac expertii.
 
AGRICULTURA ECOLOGICA - CATALOG COMPLET 2014 este unicul loc in care cei mai respectati producatori, procesatori, distribuitori, vanzatori si consumatori de produse ecologice din industrie se afla intotdeauna, la orice ora din zi si din noapte! Este consilierul tau de incredere, dar care nu cere onorariu la ora. Iti cere o unica investitie care se anunta déjà a fi cea mai inspirata de pe anul acesta.
 
Eu nu mai regret nimic. Sunt producator si imi gasesc clientii potriviti intotdeauna. Nu vand nimic la suprapret, ci la pretul corect pentru mine si cei care au nevoie de marfa mea. Gasesc informatiile rapid, sunt sigur de ele, nu imi petrec zile intregi de sapaturi, facand pe detectivul si certandu-ma la telefon cu toate persoanele cu care trebuie sa vorbesc pana cand ajung la un potential client! Si nu raman niciodata cu marfa in depozit sau fara bani in buzunar!”
Un agronom fara grija viitoarelor investitii

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016