Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Nicolae Sitaru, despre productiile medii la hectar de anul acesta: Avem un an agricol bun, dar putem mai mult

nicolae-sitaru-despre-productiile-medii-la-hectar-de-anul-acesta-avem-un-an-agricol-bun-dar-putem-mai-mult

Nicolae Sitaru, presedintele Ligii Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR) a fost prezent, saptamana trecuta, la Forumul Agricol desfasurat la Iasi. Acesta a adus in discutie problemele cu care se confrunta fermierii din productia vegetala, situatia terenurilor agricole din tara noastra si productiile de grau si porumb ale anului 2011.


"In 2011, avem un an agricol bun, dar putem mai mult. O productie medie la grau de 4 t/ha sau de 5 t/ha la porumb nu e o productie multumitoare pentru conditiile din Romania. Vrem mai mult, dar pentru asta trebuie sa facem mai mult, sa incercam sa ne dotam mai bine. In ultimii ani, clima s-a modificat si nevoile noastre de investitii sunt din ce in ce mai mari. Avem nevoie de utilaje performante, pentru ca timpul in care putem lucra pamantul se scurteaza din ce in ce mai mult, e foarte important sa iti faci treaba exact la momentul potrivit", a precizat Nicolae Sitaru.

Ca solutie la cresterea productiei de cereale a Romaniei, specialistul a precizat ca autoritatile vor trebui sa gaseasca parghii prin care sa rezolve situatia terenurilor agricole nelucrate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

"Avem o imensa rezerva de crestere, avem inca un milion de hectare de pamant nelucrate. Avem productii mici, care vor putea sa creasca foarte mult. Speram ca agricultura, prin preturile bune din ultimii bani, prin productiile obtinute in ultimii ani, sa deschida apetitul investitorilor astfel incat sa nu mai exista pamanturi nelucrate", a mai spus Sitaru.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016