Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Secretele cultivarii trufelor in Romania: Profit MAXIM

Fie ca le spunem trufe negre, fie ca le spunem diamante negre, ne referim, de fapt, la aceleasi ciuperci pe care le gasim la preturi de 500-1000 de euro pe kg. Nu ni le permitem si multi dintre noi nu am gustat niciodata trufe, ciuperci cunoscute si sub denimirea de "aurul negru".


Afacerile cu trufe sunt mai mult decat profitabile pentru cei care detin secretele cultivarii lor. Trufele nu sunt usor de cultivat si nici usor de recoltat de catre cei care nu detin cunostintele minime necesare pentru astfel de activitati. Este nevoie de indrumarea expertilor din domeniu pentru a ajunge sa obtii productii insemnate de trufe, productii de calitate si care sa iti asigure profituri serioase.

Trufele sunt de mare interes pentru simplul fapt ca sunt denumite si "diamante negre" si cum comercializate la preturi de 500-1000 de euro pe kilogram. Aceste date sunt suficient de puternice pentru cei care deja cocheteaza cu ideea unei afaceri cu trufe.

Ce fel de terenuri sunt ideale pentru cultivarea trufelor?

1. Gradinile sunt ideale. Aveti cumva o gradina cu sol fertil si putin acid, poate chiar cu un pH de 6-6,5? Vestile sunt exceptionale! Aveti deja punctul de plecare pentru propria dvs trufarie!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


2. Padurile rare de foioase sunt si ele locuri potrivite unde trufele pot creste. Mai ales in jurul fagilor si stejarilor, in regiunile mai calde din sud, trufele sunt deseori gasite!

3. Trufele pot creste si pe terenuri abrupte, pietroase si marginase, pe suprafate pe care chiar nu le putem folosi in culturile traditionale. Asa ca daca aveti un astfel de teren pe care nu aveti ce sa cultivati, ocupati-l cu cea mai rentabila cultura cu putinta!

4. Trufele mai cresc si pe terenuri necultivate sau pe terenuri despadurite.


Mai multe informatii puteti descoperi aici, in pagina oficiala a ghidului "Cultivarea trufelor - o afacere inedita si prospera!" >>>>


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016