Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Asociatia Crescatorilor de Baltata Romaneasca a devenit membra a federatiei Pro Agro

asociatia-crescatorilor-de-baltata-romaneasca-a-devenit-membra-a-federatiei-pro-agro

Membrii asociatiei au depus cerere in acest sens luna trecuta, iar zilele acestea, solicitarea a fost aprobata cu unanimitate de voturi de catre ceilalti membrii ai federatiei.


Federatia Pro Agro are de acum un nou membru cu drepturi depline dupa ce solicitarea de aderare a Asociatiei Crescatorilor de Baltata Romaneasca a fost aprobata cu unanimitate de voturi.
 
Zoltan Haller, vicepresedintele asociatiei, a declarat cu aceasta ocazie ca „reunim cam 90 la suta dintre fermierii crescatori de vaci rasa Baltata Romaneasca tip Simmental din Romania referindu-ma la cei care detin de la 10 capete in sus avand un numar de aproximativ 4.500 fermieri afiliati si in jurul a 200.000 capete la nivel de Asociatie. Nu suntem in competitie cu nicio alta organizatie a crescatorilor, nu ne intereseaza ce fac altii, ne intereseaza doar ce facem noi. Avem o directie clar stabilita, am crezut si credem ca 2015-2020 este perioada agriculturii si a zootehniei. Vrem sa ne implicam cat mai mult in proiectele de viitor si am considerat ca venirea alaturi de Pro Agro reprezinta un pas important in atingerea scopurilor organizatiei noastre”.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
La randul sau, Eugen Dumitru, presedintele federatiei Pro Agro a declarat cu aceasta ocazie ca „uram bun venit AsociaĊ£iei Crescatorilor de Vaci Baltata Romaneasca Tip Simmental in marea familie a Federatiei Nationale Pro Agro. Veti vedea ca timpul imi va da dreptate, vom fi din ce in ce mai multi. E clar ca zona de reprezentare a intereselor va deveni o miza foarte mare in viitor. Pentru ca detineti cartea de rasa ne puteti ajuta sa eliminam anumite disfunctionalitati in viitoarea elaborare a proiectelor de acte normative la MADR. Va asteptam si pe dumneavoastra cu o strategie pe filiera de produs ajutandu-ne sa consolidam strategia de dezvoltare a agriculturii romanesti”.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016