Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Autoritatile din Mures redeschid targurile de animale

autoritatile-din-mures-redeschid-targurile-de-animale

Acestea au fost suspendate timp de o luna, din cauza aparitiei unor cazuri de Boala limbii albastre.


Veste buna pentru crescatorii de animale din judetul Mures, care vor putea din nou sa participe la targurile de animale organizate pe raza judetului, dupa o pauza fortata timp de o luna, perioada in care organizarea acestor targuri a fost suspendata prin decizie a autoritatilor, din cauza aparitiei unor cazuri de Boala limbii albastre.
 
Masura de redeschidere a targurilor de animale a fost luata din initiativa prefectului Vasile Liviu Oprea, care a convocat o sedinta a Centrului Local de Combatere a Bolilor Mures, in cadrul careia s-a luat  decizia de redeschidere a targurilor de animale de pe raza judetului.
 In acest sens, a fost emis un ordin al prefectului, care prevede ca pentru miscarea interjudeteana a animalelor sa fie utilizat un aviz din partea Directiei Sanitar Veterinare, iar proprietarii de animale care se vor deplasa in targuri sa aiba asupra lor documentele sanitar-veterinare eliberate de medicul veterinar.
 
La jumatatea lunii octombrie, numarul judetelor in care evolueaza Boala limbii albastre ajunsese la 26. Potrivit unei informari a Autoritaţii, pe 22 august 2014, a fost diagnosticat primul caz de Boala limbii albastre in Romania, in judetul Buzau.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
De atunci şi pana la jumatatea lunii octombrie, boala s-a extins in mai multe judete, astfel  incat, la 14 octombrie, existau nu mai putin de 26 de judete afectate, iar incepand cu data de 10 octombrie 2014, zona de restrictie pentru aceasta boala a fost extinsa pe intreg teritoriul Romaniei.

Judetele in care a evoluat boala sunt Buzau, Vrancea, Arges, Gorj, Valcea, Prahova, Ilfov, Olt, Bacau, Dolj, Botosani, Vaslui, Dambovita, Mehedinti, Giurgiu, Ialomita, Braila, Constanta, Neamt, Galati, Teleorman, Tulcea, Caras-Severin, Brasov, Suceava si Hunedoara.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016