Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Calarasi: Campania de supraveghere a pestei porcine clasice

calarasi-campania-de-supraveghere-a-pestei-porcine-clasice

In această luna, DSVSA Calarasi prin medicii veterinari oficiali a demarat campania de recoltare probe de sange pe teritoriul judetului Calarasi, pentru supravegherea Pestei Porcine Clasice.


Conform programului de implementare sunt monitorizate 25 localitati prin recoltarea probelor de sange de la un numar de 3009 porci dintr-un numar de 643 gospodarii individuale tinta.

Pana la aceasta data s-au prelevat un numar de 2449 de probe dintr-un numar de 436 gospodarii individuale detinatoare de porcine.

Si exploatatiile comerciale de porcine sunt incluse in programul de supraveghere pentru pesta porcina clasica, supravegherea fiind finalizata pe toate cele 15 ferme de porcine existente pe teritoriul judetului pe un numar de 652 probe al caror rezultat este negativ pentru pesta porcina clasica.

Fondurile de Vanatoare sunt supravegheate pe probe prelevate de la mistretii vanati.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Scopul programului de supraveghere este de a demonstra ca judetul este liber de pesta porcina clasica.

De mai bine de trei ani în Romania nu au mai aparut focare de pestă porcină, dar România nu poate exporta decat carne de porc fiarta, nicidecum produse proaspete.

Pentru indeplinirea obiectivului strategic de supraveghere a pestei porine clasice inspectorii DSVSA Calarasi se implica in monitorizarea circulatiei porcilor pe teritoriul judetului prin participarea la actiuni de control comune cu IPJ Calarasi la controlul in trafic si in targurile de animale vii.


Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016