Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Chinezii vor sa importe bovine romanesti

chinezii-vor-sa-importe-bovine-romanesti

Expertii Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) se vor intalni, la sfarsitul acestei luni, cu reprezentanti ai Administratiei Generale pentru Controlul Calitatii, Inspectiei si Carantinei din Republica Chineza (AQSIQ). Obiectivul este exportul de bovine romanesti in China


"Pe agenda intalnirilor vor figura discutii intre cele doua parti cu privire la legislatia in domeniu, modul de prevenire al bolilor, modul de verificare in laboratoare si cel de emitere al certificatelor sanitare veterinare. De asemenea, reprezentantii AQSIQ vor vizita Directii Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) judetene si laboratoarele oficiale din cadrul acestora, ferme de bovine si porcine, precum si unitati de abatorizare, de productie si procesare a carnii de porc", informeaza ANSVSA.

Aceste vizite oficiale sunt o continuare a demersurilor ANSVSA, initiate de mai mult timp, cu scopul de a intari cooperarea intre cele doua tari in domeniul comertului cu animale vii si produse de origine animala.

In acest sens, ANSVSA prin specialistii sai, a stabilit un dialog direct cu  AQSIQ pentru a facilita relansarea exporturilor romanesti de animale vii si  produse alimentare pe piata chineza si pentru a veni in sprijinul  unui numar important de fermieri si  producatori  romani  de alimente de origine animala, care sunt interesati sa exporte in aceasta tara.

Avantajele tarii noastre, in ceea ce priveste exportul de bovine, constau in aceea ca in Romania nu a evoluat si nu evolueaza encefalopatia spongiforma bovina (boala vacii nebune) si in faptul ca in China nu exista rase de bovine producatoare atat de lapte cat si de carne.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h


Primul pas a fost realizat prin aprobarea importului de material seminal bovin din Romania, la sfarsitul lunii decembrie a anului 2012, urmat de aprobarea importurilor  de piei brute si de lana, in urma transmiterii de ANSVSA catre AQSIQ a modelelor de certificate sanitare veterinare pentru export in Republica Populara Chineza.

La sfarsitul lunii august a acestui an, ministrul adjunct al AQSIQ, Wei Chuanzhong,  va efectua o vizita la Bucuresti, in vederea semnarii unui Memorandum de intelegere privind sanatatea animala si siguranta alimentelor, intre autoritatile veterinare ale celor doua tari.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016