Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Crescatorii de ovine pun la cale noi proteste

crescatorii-de-ovine-pun-la-cale-noi-proteste

Acestia sunt nemultumiti ca ordonanta prin care se suspenda temporar aplicarea prevederilor Legii anatorii, a expirat pe 25 aprilie, iar legea in cauza nu a fost modificata.


Fermierii afiliati Sindicatului National al Crescatorilor de Ovine si Caprine au anuntat ca sunt decisi sa reia protestele din strada in Capitala, nemultumiti ca Legea vanatorii nu a fost modificata, asa cu li s-a promis,  iar ordonanta care suspenda temporar aplicarea sa, deja nu mai este valabila.
 
Intr-un comunicat remis de sindicatul oierilor se arata ca „Sindicatul National al Crescatorilor de Ovine si Caprine din Romania isi exprima ingrijorarea fata de faptul ca, desi la protestul organizat in luna decembrie 2015 circa 8.000 de crescatori de animale au obtinut promisiuni ca problema se va rezolva, in acest moment suntem in aceeasi situatie. Desi Legea vanatorii trebuia sa sufere modificari importante, legate nu doar de prevederile ce privesc perioada de pasunat si de numarul de caini pentru care a fost data ordonanta care a expirat, ci si cu privire la dreptul de proprietate si despagubiri acordate fermierilor, nimic nu este rezolvat”.
 
In document se mai arata ca Ordonanta de Urgenta 60/2015 trebuia sa devina lege pana pe 25 aprilie, dar proiectul a fost pus in discutia Comisiei pentru agricultura din cadrul Camerei Deputatilor in data de 26 aprilie, la o zi dupa ce Ordonanta de Urgenta nu mai producea efecte.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
„Degeaba am participat impreuna cu Federatia Agrostar la diferite sedinte ale subcomisiei formate, nu s-a obtinut nici un rezultat. Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a modifica aceasta lege. Daca va trebui sa iesim din nou in strada, o vom face”, a precizat si  vicepresedintele Sindicatului National al Crescatorilor de Ovine si Caprine din Romania, Horia Morutan.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.11 din 9 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016