Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Efectivele de bovine s-au redus cu 3,3 la suta in ultimul an

efectivele-de-bovine-s-au-redus-cu-33-la-suta-in-ultimul-an

Institutul National de Statistica a dat publcitatii cele mai recente date referitoare la efectivele de animale din Romania.


Efectivele de bovine au scazut cu 3,3% pe total si cu 2,5% la efectivul matca la 1 iunie 2017, fata de aceeasi data a anului 2016, conform unui comunicat de presa remis zilele acestea de Institutul National de Statistica.
 
Astfel, efectivele de bovine insumau peste 2,01 milioane, fiind in scadere cu 68.949, iar efectivul matca era de 1,28 milioane, in diminuare cu 33.267.
 
Analizand distributia efectivelor de bovine la 1 iunie 2017 pe regiuni de dezvoltare, comparativ cu 1 iunie 2016, se constata ca ponderea acestora s-a mentinut aproximativ constanta, cu usoare cresteri in regiunile Nord-Vest (+0,4 puncte procentuale), Vest (+0,4 pp) si Centru (+0,1 pp) si usoare scaderi in regiunile Nord-Est (-0,3 pp), Sud-Est (-0,2 pp), Sud-Muntenia (-0,2 pp) si Sud-Vest Oltenia (-0,2 pp).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Bovinele reprezinta totalitatea animalelor din speciile Bos taurus si Bubalus bubalis precum si hibrizi ca Beefalo, de reproductie, de munca si din ingrasatorii indiferent de sex, varsta si destinatia economica, iar efectivul matca — totalitatea femelelor, pentru reproductie (vaci pentru lapte, bivolite si juninci pentru reproductie). 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016