Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermierii romani ar putea exporta in Franta tineret ovin din rasele de carne

fermierii-romani-ar-putea-exporta-in-franta-tineret-ovin-din-rasele-de-carne

O intalnire intre oficialitatile romane si franceze, la care vor participa si fermieri romani, a fost programata pentru perioada urmatoare la Bucuresti.


In perioada 7-9 octombrie 2015, o delegatie a Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a paticipat la cea de-a 24-a editie a Targului International de Zootehnie Sommet de l’Elevage, care s-a desfasurat in localitatea Clermont Ferrand, Franta. Evenimentul a reunit 1.300 de expozanti din 28 de tari, Romania participand in calitate de invitat de onoare la editia din acest an.
 
Cu aceasta ocazie, reprezentantii MADR, impreuna cu cei ai Agentiei Natioale de Zootehnie, au avut o intanlire cu experti in cadrul Institulului de L’Elevage din Franta. Cu aceasta ocazie, s-a stabilit ca in perioada urmatoare, in Romania sa aiba loc o intalnire in care vor fi discutate aspecte privind dezvoltarea sectorului ovin in Romania si posibilitatea de a exporta tineret ovin din rasele de carne in Franta, in viu sau carcasa.
 
La intalnire ar urma sa participe, alaturi de reprezentanti ai MADR si ANZ, fermierii romani, intrucat se doreste o colaborare cu fermierii din tara noastra, experţii francezi manifestandu-si disponibilitatea pentru a-i instrui pe cei interesati sa creasca si sa exploateze oi de carne din Franta.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Totodata, in cadrul Targului Internaţional de Zootehnie Sommet de l’Elevage, expertii francezi au confirmat ca vor participa la o intalnire cu oficialii si fermierii romani, cu ocazia Targului international INDAGRA, editia 2015, pentru a discuta despre tehnologii de crestere şi genetica pentru bovine din rasa Limousine.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016