Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Cresterea Ovinelor si Caprinelor de la Palas se reorganizeaza

institutul-de-cercetare-dezvoltare-pentru-cresterea-ovinelor-si-caprinelorde-la-palas-se-reorganizeaza

Acesta va fuziona prin absorbtie cu cateva statiuni de cercetare din tara si va deveni institutie publica, avand personalitate juridica.


 
Guvernul a adoptat o hotarare privind reorganizarea institutului de cercetare de la Palas, care devine astfel institutie publica cu personalitate juridica, functionand in subordinea Academiei de Stiinte Agricole şi Silvice.
 
Hotararea mai prevede ca institutul va fuziona prin absorbtie cu Statiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Cresterea Ovinelor si Caprinelor – Bilciuresti, judetul Dambovita, Statiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Cresterea Ovinelor si Caprinelor – Reghin, judetul Mures si Statiunea de Cercetare si Productie pentru Cresterea Ovinelor – Rusetu, judetul Buzau, statiuni care se desfiinteaza.
 
Patrimoniul institutului nou infiintat va fi constituit din bunuri imobile din domeniul public si privat al statului, precum si din bunuri proprii preluate, in administrare, de la cele trei unitati de cercetare.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

In urma fuziunii cu statiunile de cercetare, institutul va a administra terenuri aflate in domeniul public al statului cu suprafata totala de 1.533,38 de hectare, pentru care va trebui sa efectueze lucrari de cadastru si publicitate imobiliara in perioada urmatoare.
 
Finantarea activitatilor se va realiza din venituri proprii si din subventii acordate de la bugetul de stat prin bugetul Academiei de Stiinte Agricole si Silvice, dar si prin alocare directa de fonduri pentru proiecte de interes national strategic de lunga durata si pentru conservarea si valorificarea resurselor genetice vegetale si animale.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016