Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O noua schema de sprijin pentru fermieri, aprobata in Senat

o-noua-schema-de-sprijin-pentru-fermieri-aprobata-in-senat

Programul este detinat crescatorilor de pasari si mai are nevoie de adpobarea Camerei Deputatilor, care este camera decizionala.


In aceasta saptamana, Senatul a adoptat o propunere legislativa privind programul de sustinere a crescatorilor care detin exploatatii de pasari sau care doresc sa infiinteze ferme avicole.
 
„Programul de sustinere pentru activitatea de reproductie, incubatie si de crestere in sectorul avicol” este destinat fermelor de reproductie, statiilor de incubatie si fermelor de crestere, inclusiv pentru prima populare.
 
Programul urmeaza sa se desfasoare in perioada 2018 - 2020, valoarea totala a ajutorului fiind de 300 de milioane de euro, suma ce va fi asigurata de la bugetul de stat, prin Ministerul Agriculturii.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

In 2016, Romania a importat 34% din necesarul intern de consum de carne de pasare, 9,2% din consumul intern de oua si 22,4% din necesarul anual de oua de incubatie.
 
Importurile din sectorul avicol, in anul 2016, se evidentiaza astfel: import carne şi preparate din carne de pasare - 150.000 de tone, import oua de consum - 138 de milioane de bucaţi si  import oua de incubaţie - 47 de milioane de bucaţi.
 
Anul trecut,  productiile din sectorului avicol din Romania au fost urmatoarele:
- productia industriala totala de carne in viu: 469.000 de tone;
- productia industriala de carne echivalent carcasa: 336.000 de tone;
- productia industriala totala de oua consum: 1.487 de milioane de oua;
- productia industriala de oua de incubatie: 210 de milioane de oua.
 
Decizia finala privind aplicarea Programului de sustinere din sectorul avicol va fi luata de Camera Deputatilor, care este camera decizionala, iar schema de ajutor de stat va fi implementata dupa primirea acordului Comisiei Europene.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016