Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Presedintele Pro Agro reclama necesitatea dezvoltari ide maternitati pentru suine

presedintele-pro-agro-reclama-necesitatea-dezvoltari-ide-maternitati-pentru-suine

In opinia lui Emil Dumitru, aceasta este o masura care trebuie sa insoteasca ajutorul de stat pe care MADR il va aloca anul acesta crescatorilor de porci.


 Ministerul Agriculturii intentioneaza sa aloce, in 2017, printr-o schema de ajutor de stat, 86 de milioane de euro crescatorilor de porci din Romania care livreaza animale pentru abatorizare.
 
Implementarea acestui ajutor de stat are ca scop depasirea dificultatilor din sector, in sensul dezvoltarii activitatii de crestere a porcinelor si al mentinerii, cel putin, la nivelul actual de productie.
 
Necesitatea acestui program a aparut din cauza presiunilor cu care se confrunta producatorii de carne de porc din Romania in valorificarea productiei si a importurilor masive de carne de porc care, conform statisticilor, s-au ridicat in 2015 la 230.000 de tone.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Legat de acest subiect, presedintele Pro Agro, Emil Dumitru, supne ca sectorul de crestere a suinelor nu se va dezvolta atata timp cat nu se vor dezvolta maternitati de producere a purceilor.
 
„Sectorul de crestere a suinei nu va avea o sansa de dezvoltare atata timp cat nu vom dezvolta suficiente capacitati de producere a purcelului, de a dezvolta maternitati in Romania, pentru ca tot timpul vom fi presati de acea achizitie si cu cat va exista o cerere mai mare din partea crescatorilor romani de a cumpara purcei de dezvoltare, cu atat preturile la poarta fermei din Ungaria, Germania, sau Olanda, de unde cumparam purcei de ingrasare, va fi mai mare si ne va scoate din piata si nu vom mai fi competitivi”, a declarat acesta.
 
Totodata, presedintele Pro Agro spune ca ca o cerere mai mare din partea crescatorilor romani va genera o crestere a preturilor purceilor de ingrasare din alte state membre, astfel incat Romania ar putea fi scoasa de pe piata.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016