Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Protest la MADR al crescatorilor de ovine si caprine

protest-la-madr-al-crescatorilor-de-ovine-si-caprine

Este a treia oara cand acestia precurg la astfel de actiuni in ultimele spatamani, fara niciun rezultat, dupa cate se pare.


Pentru a treia oara in decursul ultimelor saptamani, membrii Sindicatul National al Crescatorilor de Ovine si Caprine din Romania vor organiza miercuri, 21 octombrie, un protest in fata sediului MADR, nemultumiti ca revendicarile lor nu sunt luate in seama.
 
Actiunea de protest va avea loc intre orele 11.00 si 14.00, interval in care crescatorii de animale vor picheta sediul MADR pentru a-si face cunoscute inca o data principalele revendicari, in speranta ca acestea vor fi luate in seama de oficialii din minister.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h

Principalele reventicari pentru care crescatorii de ovine si caprine ies din nou in strada sunt modificarea urgenta a Legii 407/2006 din 24 iulie 2015,
modificarea Legii 145/2014, in special a prevederilor legate de carnetul de comercializare, identificarea animalelor sa treaca in sarcina crescatorilor si a asociatiilor care efectueaza COP, disparitia monopolului detinut de medicii veterinari de libera practica prin eliminarea contractelor de concesiune, legea pajistilor modificata cum a fost convenita initial cu asociatiile profesionale si cu respectarea normelor UE, deblocarea si sprijinirea exportului de miei, demararea din timp a discutiilor privind depunerea cererilor pentru subventii pe anul 2016, decontarea la timp a lucrarilor efectuate cu COP si registrul genealogic, lipsa de viziune a MADR asupra sectorului zootehnic cu preponderenta a sectorului de ovine si caprine si nu numai, neacordarea subventiei reprezentand pierderea de pret la achizitia laptelui, neincluderea acestui sector pentru acordarea ajutorului deoarece multi crescatori de ovine si caprine au contracte de furnizare a laptelui de caprina si ovina, lipsa despagubirilor ca urmare a secetei pentru pasuni si  procedura greoaie privind modul de depunere si completare a cererii unice de plata.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016