Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zootehnie 2012: Situatia subventiilor pe cap de animal la Calarasi, la speciile ovine si caprine

zootehnie-2012-situatia-subventiilor-pe-cap-de-animal-la-calarasi-la-speciile-ovine-si-caprine

Peste 680 de cereri de solicitare a primei pe cap de animal au fost depuse la Centrul Judetean Calarasi al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura. Potrivit purtatorului de cuvant al APIA - Centrul Judetean Calarasi, Alina Popa, pana la termenul limita 18 mai 2012, au fost depuse 238 cereri de solicitare a primei pe cap de animal pentru 18.054 capete caprine si 446 cereri de solicitare a primei pe cap de animal pentru 79.422 capete ovine.


Cererea de plata aferenta anului în curs, pentru "Platile nationale directe complementare sector zootehnic, speciile ovine si caprine" s-a putut depune numai pana la 18 mai.

De acest sprijin puteau beneficia producatorii agricoli, crescatori de ovine, persoane fizice, persoane juridice si/sau persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale sau familiale, care trebuia sa depuna cererea aferenta fiecarei exploatatii la centrul judetean pe a carui raza teritoriala se afla exploatatia de ovine si sau caprine.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


Prima pe cap de animal se acorda o singura data pe an producatorilor agricoli înscrisi cu cod unic de identificare în evidenta APIA, pentru femele ovine si/sau femele caprine identificate conform legislatiei în domeniu, care îndeplinesc cumulativ urmatoarele conditii: efectivul din exploatatie sa fie de minimum 50 de capete femele de ovine/25 de capete femele de caprine, care au împlinit varsta de cel putin un an pana la data de 31 martie a anului în care se face solicitarea primei; efectivul de femele ovine/femele caprine pentru care se solicita prima sa fie înscris în Registrul National al Exploatatiilor la data solicitarii primei; efectivul de femele ovine/femele caprine pentru care se solicita prima sa fie mentinut în exploatatie la adresa mentionata în cerere pe perioada de retentie pana la data de 20 august 2012; cererea sa fie vizata de asociatiile crescatorilor de ovine/caprine legal constituite, viza care atesta efectivele de ovine/caprine pentru care se poate solicita prima.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016