Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Beneficiile terapeutice ale consumului de lactate

beneficiile-terapeutice-ale-consumului-de-lactate

Cercetari recente au constatat ca aceste produse ofera o serie de beneficii organismului, printre care stimularea sistemului imunitar, intarirea oaselor, prevenirea obezitatii, hidratarea tenului.


Organismul uman are nevoie de lapte inca din primele faze ale existentei si intreaga dezvoltare a nou-nascutului se proiecteaza in functie de consumul de lactate din primele luni de viata. Prezenta laptelui in alimentatia nou-nascutilor ii confera si atribute emotionale, preschimbandu-l intr-un element pretios, respectat si iubit al vietii noastre.
 
De aceea, laptele si produsele lactate se bucura de o traditie indelungata, prezenta in toate culturile lumii. Lactatele ocupa un loc de cinste in cultura gastronomica a fiecarei tari si sunt extrem de pretuite pentru valorile lor nutritive si pentru rolul esential pe care il joaca in dezvoltarea noastra, ca indivizi.
 
Cel mai mare beneficiu al lactatelor este continutul ridicat in calciu. Calciul este fundamental pentru metabolismul oaselor, el asigurand densitatea si forta lor. Insa lactatele nu asigura doar complexul de minerale care ajuta la consolidarea sistemului osos, ci, in plus, calciul din lactate are un rol esential si in alte activitati importante ale organismului uman precum contractia musculara, coagularea sangelui, reglarea enzimelor.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

In plus, un consum constant de lactate de-a lungul vietii poate preveni osteoporoza, o boala care se instaleaza odata cu inaintarea in varsta, dar care poate fi evitata printr-o dieta bogata in lactate.
 
Alte studii au relevat ca lactatele pot ajuta la scaderea in greutate si la mentinerea unei greutati normale. Studiile au aratat ca un consum de 400 ml lactate zilnic poate reduce riscul de obezitate cu pana la 70%, iar o dieta bogata in calciu accelereaza arderea grasimilor, favorizand mentinerea unei siluete armonioase.
 
Un alt beneficiu al produselor lactate fermentate consta in aportul de probiotice. Probioticele sunt culturi vii de bacterii care traiesc in tractul nostru digestiv in deplina armonie, fara sa cauzeze nicio boala.
 
In ultimii 10 ani, aceste bacterii inofensive au fost supuse unor cercetari aprofundate si astfel, s-a descoperit faptul ca ele joaca un rol deosebit de important in intarirea sistemului imunitar. Un aport zilnic de probiotice ajuta la tratarea sau ameliorarea a numeroase afectiuni, in special afectiuni digestive precum constipatia sau sindromul colonului iritabil.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 6 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016