Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Agricultura este vedeta lui 2009 - foarte multi fermieri si-au inregistrat firme pentru a beneficia de fonduri nerambursabile
Pare greu de crezut, dar in acest an de criza avem si-un domeniu in care firmele au aparut ca ciupercile dupa ploaie! Numarul societatilor inregistrate in aceasta categorie la Registrul Comertului a crescut cu 40% fata de anul trecut.
Explicatia? Taranii au nevoie de firme ca sa ceara bani de la Uniunea Europeana, scrie ProTV.
De exemplu, fermierul Laszlo Zsolt s-a intors din Ungaria ca sa deschida impreuna cu tatal sau o firma prin care sa obtina 12.000 de euro din fondurile europene.
"Am facut contract de arendare, am facut un proiect cu o firma si saptamana trecuta am depus dosarul la Oradea. Am hotarat sa ne apucam de ceva ce nu s-a apucat nimeni si am gandit o plantatie de nuci", spune fermierul.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze
Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Alti fermieri au avut nevoie de firme pentru a primi mai usor ajutoarele de la stat. Asa se face ca-n primele 10 luni ale anului au aparut 13.500 de firme, cu 4.000 mai mult decat in aceasi perioada a anului trecut.
Insa, daca numarul de firme pentru agricultura creste, suprafata cultivata a scazut in 2009 cu aproape 40%, potrivit unora dintre specialisti. Agricultura, in momentul de fata, asigura doar 7% din PIB-ul romanesc, iar lucrurile nu se vor schimba in scurt timp, spun analistii.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "TOP 4 Afaceri agricole în 2025".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News