Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ajutor de stat pentru cresterea animalelor in 2020

ajutor-de-stat-pentru-cresterea-animalelor-in-2020

MADR va oferi peste 54 de milioane de lei sub forma de ajutor de stat pentru cresterea animalelor in 2020 celor care sunt interesati sa il obtina.


”Repartizarea sumelor pe specii se realizeaza proportional cu sumele solicitate prin cererile initiale anuale, respectiv 25,01 milioane lei pentru speciile taurine, bubaline, porcine si ecvine, si 29,03 milioane lei pentru speciile ovine si caprine, si se asigura de la bugetul de stat, in limita prevederilor bugetare aprobate Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pentru anul 2020”, arata nota de fundamentare consultata de News.ro.
 
Schema de ajutor de stat are ca obiectiv acoperirea costurilor administrative aferente intocmirii si mentinerii registrului genealogic, precum si costurile aferente testelor pentru determinarea calitatii genetice sau a randamentului genetic al septelului.
 
Ajutoarele sunt furnizate sub forma de servicii subventionate intreprinderilor individuale si familiale, persoanelor fizice autorizate, persoanelor fizice care detin certificat de producator/atestat de producator, dupa caz, precum si persoanelor juridice care isi desfasoara activitatea in domeniul cresterii animalelor.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lavanda cultura care iti aduce minimum 8 000 de euro profit


Cea mai profitabila cultura pe terenuri mici LAVANDA Planta este nepretentioasa se vinde excelent atat in Romania cat si la export si iti aduce un profit de peste 8 000 de euro ha Cele 7 mari avantaje ale cultivarii lavandei   1 Lavanda este o planta perfecta pentru solurile din Romania; 2 Nu este pretentioasa – suporta foarte...

Oferta Speciala
valabila 48h
”Intensitatea ajutorului de stat pentru efectuarea serviciilor mentionate anterior este: de pana la 100% din costurile administrative aferente intocmirii si mentinerii registrelor genealogice; de pana la 70% din costurile aferente testelor efectuate de terti sau in numele unor terti pentru determinarea calitatii genetice sau a randamentului genetic al septelului”, mai arata documentul.
 
Solicitantii ajutorului de stat sunt asociatii sau organizatii de crescatori de animale care presteaza serviciile mentionate anterior, acreditate de catre Agentia Nationala pentru Zootehnie "Prof. dr. G. K. Constantinescu" pentru intocmirea si mentinerea registrelor genealogice ale raselor de animale si/sau pentru determinarea calitatii genetice a raselor de animale.
 
De asemenea, solicitantii trebuie sa incheie cu beneficiarii, crescatori de animale, carora le presteaza serviciile mentionate anterior contracte care sa cuprinda specia, rasa si numarul de animale, serviciile prestate si tariful acestora.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.88 din 4 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016