Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Au mai ramas 4 zile in care poti cere ajutorul de stat pentru silvomediu

au-mai-ramas-4-zile-in-care-poti-cere-ajutorul-de-stat-pentru-silvomediu

Pana pe 14 iunie mai pot cei interesati sa obtina ajutorul de stat pentru silvomediu, servicii climatice si conservarea padurilor..


Data finala pentru depunerea cererilor de sprijin, respectiv a formularelor de modificare a cererilor de sprijin, pentru cea de a doua sesiune (Sesiunea II) aferenta schemei de ajutor de stat „Servicii de silvomediu, servicii climatice si conservarea  padurilor”, este 14 iunie 2019. 
 
Angajamentele in cadrul schemei de ajutor de stat se incheie pe o perioada de 5 ani si vizeaza compensarea pierderilor de venit si a costurilor suplimentare suportate de beneficiar ca urmare a implementarii unuia sau a celor doua pachete ale schemei de ajutor de stat:
  • Pachetul 1 – Asigurarea de zone de liniste, pentru care beneficiarul primeste 38 euro/an/ha pentru intreaga suprafata inclusa in angajament
  • Pachetul 2 - Utilizarea atelajelor la colectarea lemnului din rarituri, pentru care beneficiarul primeste 137 euro/an/ha pentru suprafata anuala pentru care se solicita sprijin in cadrul Pachetului 2 (Acest pachet poate fi accesat numai impreuna cu Pachetul 1).
 
Cererea de sprijin reprezinta si cerere de plata pentru primul an de angajament, respectiv pentru perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2019.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h
Pentru accesarea schemei de ajutor de stat, potentialii beneficiari trebuie sa parcurga urmatoarele etape:
 
1. Etape premergatoare depunerii cererii de sprijin
  • Elaborarea dosarului tehnic;
  • Obtinerea avizului Garzii Forestiere pentru dosarul tehnic.
 
2. Etape aferente depunerii cererii de sprijin si selectarii beneficiarilor
  • Depunerea cererii de sprijin la centrele judetene APIA (http://www.apia.org.ro/ro/centre-judetene-apia);
  • Evaluarea cererii de sprijin de catre expertii APIA;
  • Selectia beneficiarilor in functie de punctajul acordat (in cazul in care valoarea cererilor de sprijin depuse  depaseste alocarea financiara a sesiunii).
 
Schema de ajutor de stat va fi implementata de Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA). Ghidul solicitantului care detaliaza etapele necesare accesarii sprijinului financiar si documentele necesare intocmirii si depunerii dosarului cererii de sprijin sunt publicate pe pagina de internet a APIA

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016