Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Campania EFSA privind Pesta Porcina Africana este prelungita

campania-efsa-privind-pesta-porcina-africana-este-prelungita

Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentelor isi continua activitatea pentru a opri raspandirea pestei porcine africane in Europa. Campania s-a extins pentru al treilea an si se va desfasura in parteneriat cu autoritatile locale din 18 tari, informeaza Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.


Campania Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentelor va continua in 2022, pentru al treilea an consecutiv. Aceasta are ca obiectiv constientizarea populatiei asupra pestei porcine africane.
 
"O campanie importanta a Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentelor (EFSA) se desfasoara in 2022 pentru al treilea an consecutiv, cu scopul de a continua constientizarea populatiei cu privire la pesta porcina africana (PPA) care afecteaza porcii domestici si mistretii din Europa. 
 
Campania are ca tinta regiunea de Sud-Est a Europei si se desfasoara in parteneriat cu autoritatile locale in optsprezece tari: Albania, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Estonia, Grecia, Ungaria, Kosovo, Letonia, Lituania, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Slovacia si Ungaria", se mentioneaza in comunicat.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
In cadrul campaniei sunt vizati fermierii, medicii veterinari si vanatorii. Acestia au un rol esential in diseminarea informatiilor si aplicarea masurilor de biosecuritate in exploatatii si fonduri cinegetice.
 
In ceea ce priveste pesta porcina africana, aceasta este o boala contagioasa, ce ameninta la nivel global. "Pesta porcina africana este o boala extrem de contagioasa care se raspandeste in regiuni din Europa neafectate pana acum", a declarat Bernhard Url, directorul executiv al EFSA. Boala a condus la perderi masive in randul crescatoriilor de porci si se lucreaza intens pentru prevenirea bolii."Raspandirea bolii reprezinta o amenintare globala si a dus la pierderi devastatoare pentru crescatorii de porci din Europa si nu numai. Lucram impreuna cu partenerii din cadrul autoritatilor locale, pentru a ajunge la fermierii ale caror animale si mijloace de trai au fost afectate de aceasta boala mortala. 
 
Campania #StopASF are ca scop informarea fermierilor, precum si a medicilor veterinari si a vanatorilor, cu privire la ceea ce trebuie sa urmareasca, cu mesajul nostru de a detecta, preveni si raporta", a declarat Bernhard Url, directorul executiv al EFSA.
 
Comisia Europeana face eforturi continue pentru a stopa raspandirea pestei porcine africane. Campania "Opriti Pesta Porcina Africana" este una dintre masurile luate in UE si in tarile vecine.
 
PPA este o boala virala mortala ce afecteaza porcii domestici si mistretii. In ceea ce ii priveste pe oameni, acest virus este inofensiv, insa provoaca pierderi socio-economice in numeroase tari. In Europa nu exista vaccinuri aprobate, in acest sens un focar poate conduce la sacrificarea unui numar mare de porci in zonele afectate.
 
Campania prezenta se adreseaza grupurilor de persoane si indivizilor care intra in contact cu porcii domestici si mistretii. Mai exact, sunt vizati crescatorii de porci, medicii veterinari si vanatorii. Avand ajutorul acestora, campania vrea sa creasca gradul de constientizare asupra modului de prevenire a raspandirii PPA.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016