Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

MAPDR: Amenzile aplicate în perioada 10-14 august pe filiera cerealelor se ridică la 160.100 lei

Echipele formate din inspectori ai MAPDR, ai direcţiilor pentru agricultură, ai Gărzii Financiare, ai protecţiei consumatorilor şi ofiţeri de poliţie au aplicat, în perioada 10-14 august, 81 de amenzi în valoare de 160.100 lei pentru nereguli pe filiera de comercializare a cerealelor.

Astfel, pentru neregulile depistate s-au aplicat 25 avertismente scrise şi 81 amenzi, în valoare totală de 160.100 lei, iar în majoritatea judeţelor s-au retras şi anulat patru autorizaţii de depozit.

Potrivit MAPDR, echipele mixte au efectuat 259 controale la operatorii economici, dintre care un producător agricol, 114 depozite de cereale, 13 societăţi care procesează grâul (mori), 94 societăţi de panificaţie şi 37 unităţi de comerţ.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

De asemenea, au fost efectuate 262 controale în cadrul filtrelor organizate pe arterele rutiere, situate în zonele unde s-au recoltat cereale.

Totodată, s-au confiscat 120.120 kg de grâu, în valoare de 48.000 lei şi 81.850 kg de orz în valoare de 28.650 lei, pentru neevidenţierea produselor finite şi a materiilor prime, în actele contabile, precum şi la transportul produselor.

Acţiunile de inspecţie şi control privind respectarea legislaţiei pe filiera cerealelor şi a produselor procesate din cereale au fost realizate de echipe mixte la nivelul fiecărui judeţ, formate din inspectori ai Ministerului Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, inspectori ai Direcţiilor pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, comisari ai Gărzii Financiare, ofiţeri ai inspectoratelor de poliţie, conform tematicii de control şi a Planului de acţiune comun (MAPDR, IGP şi Garda Financiară).
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016