Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cris-Tim, Reinert şi Meda Prod, pe lista companiilor care trebuie să returneze fonduri UE


Grupul Cris-Tim, prin intermediul firmei Recunoştinţa Prodcom Impex, firma Meda Prod 98 şi compania H&E Reinert se numără printre firmele unde Oficiul European de Luptă Antifraudă (OLAF) a constatat nereguli în cazul proiectelor finanţate cu fonduri europene nerambursabile prin Programul SAPARD, motiv pentru care instituţia europeană a solicitat recuperarea sumelor acordate. Agenţia pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, fosta agenţie SAPARD, a anunţat că a început recuperarea sumelor.
Valoarea totală a debitelor reclamate de OLAF şi care vizează 17 proiecte SAPARD pentru îmbunătăţirea prelucrării şi marketingului pentru carne şi produse din carne se ridică la 12,74 milioane de euro.

Preşedintele României, Traian Băsescu, a declarat săptămâna trecută, după prezentarea raportului Comisiei Europene despre România, că este îngrijorat de decizia Curţii Constituţionale privind Departamentul pentru Luptă Antifraudă, menţionată în raportul CE, adăugând că i se pare foarte gravă punerea funcţionării instituţiei sub semnul întrebării în condiţiile în care "băieţii veseli din industria cărnii" au cauzat fraude de 12,75 milioane euro din bani UE.

Potrivit unui document transmis de Ministerul Agriculturii, printre firmele cărora li se solicită returnarea finanţării nerambursabile din fonduri UE, se numără producători de preparate din carne şi conserve precum firma H&E Reinert, controlată de compania germană Reinert (1,9 milioane de euro), Salconserv din Mediaş (1,6 milioane de euro), Recunoştinţa Prodcom Impex din Filipeştii de Pădure, parte a grupului Cris-Tim (820.000 euro), producătorul de mezeluri Meda Prod 98 în al cărui acţionariat se regăseşte Gigi Neţoiu (720.000 euro), în timp ce compania Unicarm din Satu Mare are un proiect în curs de monitorizare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Citeste mai mult in Saptamana Financiara
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016