Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

APIA ofera sprijin financiar pentru

apia-ofera-sprijin-financiar-pentru

Pana pe 28 iunie 2019, ora 14:00 se va desfasura cea de a 3-a sesiune de depunere a cererilor de sprijin pentru Schema de ajutor de stat "Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurire”, aferenta submasurii 8.1 „Impaduriri si crearea de suprafete impadurite”, din cadrul PNDR 2014-2020.


Alocarea financiara a acestei sesiuni este de 115.995.314 euro.
 
Prima etapa in accesarea sprijinului este cea de identificare a terenurilor care urmeaza a fi impadurite. In acest sens, MADR invita potentialii beneficiari sa solicite eliberarea Notei de constatare la Centrele judetene ale Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).
 
Potentialii beneficiari trebuie sa aiba in vedere ca Proiectul tehnic de impadurire se depune la Garda Forestiera, in vederea avizarii, cu cel putin 10 zile inainte de incheierea perioadei de depunere a cererilor de sprijin la APIA.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h
Versiunea aprobata a Ghidului solicitantului pentru Schema de ajutor de stat "Sprijin pentru prima impadurire si crearea de suprafete impadurite” pentru aceasta sesiune, care detaliaza modul de accesare a sprijinului financiar, precum si documentele relevante pentru implementarea schemei de ajutor de stat sunt postate pe site-ul APIA - http://www.apia.org.ro, la sectiunea Masuri de sprijin si IACS, respectiv Masuri delegate din PNDR.

Ghidul poate fi descarcat in format .PDF dand click AICI!
 
Prin aceasta schema se acorda sprijin financiar pentru infiintarea de plantatii forestiere, respectiv realizarea de trupuri de padure si perdele forestiere de protectie.
 
Beneficiarii schemei pot fi detinatorii publici si privati de teren agricol si formele asociative ale acestora.
 
Sprijinul financiar, acordat ca valoare fixa, este reprezentat de costuri standard pe hectar pentru impadurirea de terenuri agricole si neagricole, sub forma a doua prime, dupa cum urmeaza:
 
Prima de infiintare a plantatiilor forestiere (Prima 1), care acopera inclusiv costurile de elaborare a proiectului tehnic de impadurire - acordata pentru toti beneficiarii schemei,
 
Prima anuala (Prima 2), pentru o perioada de 12 ani, pentru acoperirea costurilor de intretinere si ingrijire a plantatiei forestiere si pentru compensarea pierderilor de venit agricol ca urmare a impaduririi – acordata in functie de categoria de beneficiar si tipul de teren.
 
Valoarea maxima a sprijinului public pentru o cerere de sprijin acordat in baza prezentei scheme este de 7.000.000 euro, valorile costurilor standard acordate fiind prezentate in tabelul de mai jos, cu precizarea ca valorile din paranteza sunt aplicabile beneficiarilor cu drept de deducere a TVA, conform legislatiei nationale aplicabile.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.44 din 8 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016