Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Criterii de eligibilitate pentru fermierii din sectorul zootehnic

criterii-de-eligibilitate-pentru-fermierii-din-sectorul-zootehnic

In cazul ajutorului national tranzitoriu pentru bovine, la documentele care se depun la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura pentru incasarea acestei subventii, fermierii trebuie sa adauge si o copie de pe avizele de insotire a marfii care atesta livrarea si de pe notele de intrare - receptie in unitatea de procesare din care sa rezulte livrarea si receptia a minimum 3 tone lapte la unitatea proprie de procesare, in perioada de referinta a anului de solicitare, precum si copie de pe certificatul constatator emis de ONRC din care sa reiasa obiectul de activitate, respectiv procesare lapte.


In cazul ajutorului national tranzitoriu pentru bovine, la documentele care se depun la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura pentru incasarea acestei subventii, fermierii trebuie sa adauge si o copie de pe avizele de insotire a marfii care atesta livrarea si de pe notele de intrare - receptie in unitatea de procesare din care sa rezulte livrarea si receptia a minimum 3 tone lapte la unitatea proprie de procesare, in perioada de referinta a anului de solicitare, precum si copie de pe certificatul constatator emis de ONRC din care sa reiasa obiectul de activitate, respectiv procesare lapte.
                  
La randul lor, fermierii care solicita la APIA sprijinul cuplat pentru vacile de lapte trebuie sa aiba incheiat un contract pe o perioada de minimum 6 luni, valabil la data depunerii cererii unice de plata, cu un prim - cumparator si cel putin un document fiscal care sa ateste livrarea laptelui sau, in cazul in care producatorul detine unitate proprie de procesare a laptelui sa detina copie de pe cel putin un aviz de insotire a marfii si de pe o nota de intrare - receptie care atesta livrarea laptelui la unitatea proprie de procesare, precum şi copie de pe certificatul constatator emis de ONRC din care sa reiasa obiectul de activitate, respectiv procesare lapte, sau in cazul vanzarilor directe, sa detina carnetul de comercializare a produselor din sectorul agricol/dispozitie de incasare a valorii aferente laptelui comercializat/factura fiscala care sa ateste vanzarea laptelui sau a produselor lactate. (Art.75, lit.d)
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

La documentele care insotesc cererea unica, se adauga o copie de pe cel putin un aviz de insotire a marfii care atesta livrarea si de pe o nota de intrare - receptie in unitatea de procesare din care rezulta livrarea si receptia laptelui la unitatea proprie de procesare, precum si copie de pe certificatul constatator emis de ONRC din care sa reiasa obiectul de activitate, respectiv procesare lapte. (Art.78, alin.5, lit. v).
 
 
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Ultima ora

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016