Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4- 6 iunie: seminar de inițiere în industria trufieră

Tags: trufe

Societatea Truffoir, companie specializată în industria trufieră, organizează un seminar de iniţiere în acest domeniu persoanelor interesate de culesul trufelor și care vor să se angajeze în căutarea acestor comori. La seminar, specialiştii vor prezenta speciile de trufe culese, metodele principale de cules, ecologia și cultivarea trufelor, dresajul câinilor şi secrete culinare, pe plan teoretic si practic. Participantii vor primi și un manual scris despre identificarea speciilor de trufe și colectarea lor. După terminarea seminarului participanții vor primi diplome care atestă prezența lor în acest program.
Evenimentul se desfăşoară în perioada 4 - 6 iunie în localitatea Izvorul Mureşului, judeţul Harghita.


Vineri: Prezentarea participanților. Lecție de introducere în ecologia trufelor și metodologia culesului.
Sâmbătă: Practica pe teren. Seara: Secrete culinare – trufele în bucătărie. Cina: Meniu cu trufe.
Duminică: Înmânarea diplomelor de participare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Taxa de participare este de 180 Euro, care include costul cazării cu pensiune completă, cât și meniul cu trufe. Cazarea se face într-o pensiune agroturistică de 2 stele, având camere pentru 2-4 persoane. Dacă se dorește cameră single, atunci costul participării este de 250 euro/persoană.

Înregistrarea pentru seminar se face online sau la telefon 0751-223555. Înregistrarea va fi efectivă dupa achitarea sumei de 150 lei în contul bancar al pensiunii. Aceasta sumă nu se returnează în caz de neprezentare la seminar. Restul sumei va fi plătit la fața locului.


PERSOANA DE CONTACT
FEKETE A. OSZKAR –
info@truffoir.ro
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016