Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Întâlnire a producătorilor români de vinuri cu potențiali importatori chinezi


În cadrul activităţilor prilejuite de „Săptămâna Vinului Românesc” la Pavilionul României la Expoziţia Mondială 2010 - Shanghai, a avut loc, marți, o întâlnire a producătorilor români cu oameni de afaceri chinezi interesaţi de importuri de vin din România. Partenerii chinezi au degustat şi apreciat vinurile româneşti expuse în standurile expoziţiei, existând premizele iniţierii şi dezvoltării unor colaborări ulterioare.

Elaine Xu, manager pentru achiziţii internaţionale al unei companii din Shanghai şi degustător specialist a precizat: „Am petrecut 6 ore pentru a degusta toate tipurile de vin, dar a meritat. Am întâlnit aici potenţiali furnizori de vinuri, ceea ce îmi este foarte util. Mulţumesc oficialilor români şi prietenilor din România”.

Tot astăzi, pavilionul României a fost vizitat de o delegaţie de jurnalişti din Ungaria. Aceştia au apreciat calitatea vinurilor româneşti, au discutat cu producătorii şi au servit masa la restaurantul Maria.

Expoziţia de vinuri româneşti se desfăşoară în spaţiile Pavilionului României la Expoziţia Mondială 2010, Shanghai, în perioada 28 mai – 3 iunie 2010. Activitatea se înscrie în programul de promovare a exportului organizat de MECMA, Centrul Român de Promovare a Comerţului şi Investiţiilor şi Asociaţia Producătorilor şi Exportatorilor de Vinuri (APEV), în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, în perioada participării României la Expoziţia Mondială 2010, Shanghai.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h


Timp de o săptămână, vinurile româneşti vor fi prezentate vizitatorilor care vor participa la acţiuni de degustare şi de promovare prin materialele de prezentare a firmelor participante. Expoziţia se adresează atât potenţialilor importatori de pe piaţa chineză, cât şi vizitatorilor pavilionului şi restaurantului cu specific românesc.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016