Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Cerere mică pentru subvenţiile la motorină
Mai puţin de 10 la sută dintre producătorii agricoli din judeţul Cluj au cerut până acum subvenţiile pentru motorina care va fi folosită în arăturile de toamnă. Directorul Direcţiei Agricole, Ilarie Ivan, a afirmat că această subvenţie poate să ajungă la 39 de lei pentru un hectar arat, transmite corespondentul AMOS News (Informatia.ro).
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online
Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cererile pentru subvenţii pot fi depuse până la data de 30 octombrie. Responsabilii Direcţiei Agricole sunt de părere că, în această toamnă, vor fi arate 30.000 de hectare. Până acum, au fost depuse cereri pentru subvenţia la motorină doar pentru 2.100 de hectare. Solicitanţii nu trebuie decât să depună o cerere tip, apostilată de primarul localităţii care să ateste că în registrul agricol se află suprafaţa pentru care este cerută subvenţia şi că este lucrată de solicitant.
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura