Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Morărit și panificație: Noi locuri de muncă create de investiția Moara Carani 5 a grupului Aton


Aton Transilvania, unul dintre cei mai mari investitori germani din ţara noastră, angajează, începând cu luna aceasta, 10 agenţi de vânzări, care se vor alătura altor 65 de persoane recrutate în ultimele şase luni, dintre care majoritatea specialişti pentru poziţii de middle management. Compania devine unul dintre cei mai mari angajatori din zona de Vest a ţării, în ultimul an, poziție consolidată de investiția recentă în Moara Carani 5.
"Acest flux continuu de angajări este susţinut de redeschiderea Morii Carani şi de activităţile intense din agricultură. Una dintre condiţiile cerute aplicanţilor este experienţă într-o companie multinaţională: 6 luni pentru activitatea în străinătate sau 2 ani într-o companie străină care operează pe teritoriul României. Dorim să lucrăm cu persoane care au avut acces şi la alte culturi de lucru", a declarat Paul Milata, CEO Aton Transilvania.

ATON Transilvania este o societate înfiinţată în anul 2006, în Carani, judeţul Timiş. Compania este activă în mai multe domenii economice, dintre care cea mai importantă nişă este agricultura. În data de 4 mai 2010, ATON Transilvania a inaugurat Moara Carani 5, cea mai mare moară industrială din România, după capacitatea de producţie în 24h, şi una din cele mai mari din Europa de Est Investiţia de 11 milioane de euro, susţinută aproape integral din fonduri proprii, a beneficiat şi de sprijinul Uniunii Europene, prin programul SAPARD.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h


Moara Carani 5 are o capacitate de procesare de 500 de tone de grâu în 24 de ore, la care se adaugă alte 120 de tone pe zi, capacitatea de producţie la care funcţionează Moara Carani 4, cealalta instalaţie a Vital&Heyl. Investiţia a propulsat compania în primii cinci producători autohtoni de făină.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016