Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X
Ce politică agricolă comună vom avea în 2013?
La Bruxelles, miniştrii europeni ai Agriculturii încearcă în aceste zile să aducă ultimele modificări la Politica Agricolă Comună (PAC) înaintea renegocierilor ce se vor desfăşura în deceniul următor.
Parlamentul European, la rândul său, a dezbătut în actuala sesiune un raport prezentat de eurodeputatul portughez Capoulas Santos Luis Manuel, fost ministru al Agriculturii al Portugaliei şi actual principal raportor al PE în probleme de agricultură.
Un raport amplu, la care diferitele grupuri politice din PE au formulat numeroase amendamente. În final a fost adoptat, în şedinţa plenară, un text ce vizează concilierea diferitelor interese. Căci, este bine ştiut faptul că Politică Agricolă Comună a UE a făcut dintotdeauna obiectul unor dispute între membrii Uniunii, în funcţie de interesele fiecărui stat.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural
Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Documentul adoptat cere o reducere mai puţin consistentă a subvenţiilor destinate producătorilor, o creştere limitată a cotelor de lapte şi produse lactate, acordarea de sprijin "specific" filierelor producătoare de lapte şi crescătorilor de vite, precum şi menţinerea instrumentelor de intervenţie şi de legătură între subvenţii şi producţie în sectoarele sensibile. Documentul, a subliniat raportorul, constituie o bază bună pentru a se ajunge la un compromis cu propunerile Consiliului Europei şi cu cele ale Comisiei Europene. El a reafirmat totodată necesitatea unei politici agricole comune, condiţie "pentru o agricultură competitivă în Europa".
Autor:
Dragos Serban
Newsletter gratuit
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News
Idei de afaceri in agricultura