Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Problema evaziunii se rezolvă simplu: dispariția borderoului și obligativitatea facturii


Stimate domn “Nelutu”, nu vad legatura! Una este ca un taran, Societate Agricola, etc, sa-si vanda marfa si alta este ca un comerciant sa nu posede documente privind marfa! Faptul ca le iei apararea, implica vanzarea la “negru’ a produselor agricole, lucru care din pacate ne face rau tuturor, pentru ca in primul rand vanzarea fara documente duce la concurenta neloiala, respectiv mie care facturez imi ofera cu 5 bani pe kg mai putin, pentru acelasi produs, dar samsarul castiga mult mai mult de la negru, pt ca nu plateste taxe, trece marfa prin firme fantoma, etc, dar cel mai important la comerciantul final pretul nu este cu nimic mai mic!

Problema din punctul meu de vedere este simplu de rezolvat, disparitia “borderoului” si obligativitatea emiterii facturii de catre oricare producator! Acest lucru ar avantaja intr-un fel si pe micii producatori, care astfel si-ar putea deduce TVA de pe toate imputurile pe care le achizitioneaza. E drept ca astfel probabil ar fi si impzitati, dar repet ar disparea concurenta neloiala intre firme si proprietari, care cam dau cu “flit” cand e vorba de profitul obtinut din agricultura.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

In alta ordine de idei, taxarea inversa ar rezolva problemele achizitie la negru, dar oricum, nu stiu cui i se datoreaza, dar in ultimile zile am vazut controale masive la mijloacele de transport, ceea ce face ca samsarii la negeru sa cam dispara! Bine ar fi sa fie instalate si puncte de cantarire, astfel incat sa nu se depaseasca masa maxima admisa! Am livrat cereale in tara si au vrut sa incarce camionele cu 45Tone, am livrat afara si au incarcat sub 24 Tone!!!. Ne mai plangem de drumuri!?

Citeste articolul care a generat acest comentariu
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016