Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, participa la conferinta PRIA Agriculture

ministrul-agriculturii-achim-irimescu-participa-la-conferinta-pria-agriculture

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, participa la conferinta PRIA Agriculture, insotita in premiera in acest an de Gala Women in Agriculture, care vor avea loc la Bucuresti, in 29 martie 2016, la hotelul InterContinental, sala Ronda, incepand cu ora 14.30.



Conferinta PRIA Agriculture este cel mai important eveniment al primaverii pentru agricultura si reprezinta o reala platforma de dezbatere intre autoritati, fermieri si companiile care isi desfasoara activitatea in acest sector.  
        
Agricultura este vitala pentru intreaga lume. Uniunea Europeana aloca un buget mare si o atentie deosebita acestui sector. De aceea, politica agricola comuna (PAC) consolideaza competitivitatea si sustenabilitatea agriculturii din UE, prin acordarea de plati directe fermierilor si prin masuri de piata si finanteaza programele de dezvoltare a zonelor rurale din Uniune.
        
Si in tara noastra agricultura joaca un rol extrem important, insa exista inca loc de crestere, potentialul Romaniei in sectorul agricol fiind foarte mare. In cadrul conferintei vom vorbi despre anumite probleme cu care ne confruntam, dar vom afla si solutiile sau sugestiile pentru o crestere a esentiala a agriculturii in Romania.
          

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

La conferinta PRIA Agriculture lectori sunt: Achim IRIMESCU - Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale; Andras SZAKAL - Director General, Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR); Roxana VIDICAN- Decan, Facultatea de Agricultura, USAMV Cluj; Mihaela POPA- Vicepresedinte, CEC Bank; Veronica TONCEA- Director General, FGCR; Oana STOENESCU – Director Vanzari, Garanti Leasing; Cristian POPESCU – Managing Associate, Popovici Nitu&Asociatii; Emil DUMITRU - Presedinte, Confederatia Nationala ProAgro.
         
Conferinta PRIA Agriculture reprezinta  cel mai important eveniment din aceasta primavara  pentru  agricultura si reuneste reprezentanti ai autoritatilor, asociatii, fermieri si companii care activeaza in agricultura. Anul acesta este insotita de o premiera la nivel national si anume, PRIA Women in Agriculture - prima gala din tara noastra destinata femeilor care activeaza in agricultura”, declara Raluca Voivozeanu, organizatoarea PRIA Agriculture.
          
Printre temele abordate in cadrul conferintei se vor regasi: prioritatile Guvernului  in ceea ce priveste agricultura Romaniei; aplicarea prevederilor Politicii Agricole Comune (PAC) si ale Politicii Comune de Pescuit; activitatea agentiilor AFIR si APIA;  cum se realizeaza cresterea absorbtiei fondurilor europene; cadastrul national  si ce ar trebui schimbat la legea care a liberalizat piata funciara, dar si strategia privind cercetarea pe termen lung si diminuarea importului de mancare prin cresterea productiei interne. De asemenea, lectorii vor veni cu propuneri despre cum putem creste potentialul agricol al Romaniei.
          
Incepand cu aceasta primavara conferinta este insotita de gala PRIA - Women in Agriculture, in cadrul careia vom recunoaste eforturile si contributia femeilor pentru acest sector important al economiei romanesti.
           
Pentru ca sectorul agricol este esential si pentru ca numarul femeilor care activeaza in agricultura este foarte mare, dar si al celor care lucreaza in randul autoritatilor si al domeniilor conexe, in cadrul conferintei PRIA Agriculture vom premia si vom aplauda activitatea acestora pentru sectorul agricol. Vom afla, de asemenea, cu ce provocari se confrunta, de ce au nevoie pentru a-si creste afacerile si care sunt povestile lor de succes.
           
Conferintele PRIAevents aduc in atentie cele mai importante si mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu si beneficiaza de o prezenta mare a participantilor si a mass - mediei. Cu o experienta de peste 10 ani in organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunscuta pentru organizarea evenimentelor de top din cele mai reprezentative sectoare ale economiei.
           
PRIA Agriculture se desfasoara cu sprijinul Camerei de Comert Romania - Elvetia, Camerei de Comert Romania - Israel, Camerei de Comert Romania – Italia, Camerei de Comert Romania - Olanda, Ambasadei Bulgariei in Romania, APPR si a Confederatiei Nationale ProAgro. Parteneri ai evenimentului sunt Azomures, Popovici, Nitu, Stoica&Asociatii, APIMAR, Farmtech, Garanti Leasing, CEC Bank, AgrobiotechRom, IFN SA, FRISOMAT, MONSANTO, AISR, USAMV Cluj, Facultatea de Agricultura Cluj-Napoca si Fondul Roman pentru Investitii si Consultanta
            Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA Agriculture si modalitati de inscriere pentru participare puteti gasi pe http://priaevents.ro/
           
PRIA Agriculture reuneste participanti dintre care: reprezentanti ai Guvernului Romaniei, reprezentanti ai Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, reprezentanti ai APIA si AFIR, reprezentanti ai ASAS, ai institutelor de cercetare agricola, membri FNPAR, AMRCR, Romalimenta, Rompan, APRIL, UPCPR, ARC, APIMAR, reprezentanti ai producatorilor de cereale si producatorilor de erbicide, pesticide si produse agro-chimice, reprezentanti ai Camerelor de Comert, ai companiilor FMCG si ai distribuitorilor, ai Bancii Mondiale, ai bancilor din Romania, ai societatilor de asigurari, ai societatilor de leasing, fonduri de investitii, fonduri de garantare si contragarantare, consultanti, companii cu servicii si solutii IT, presa de specialitate.

Despre PRIAevents

PRIAevents -
expertii tai in evenimente! Noi aducem informatii de ultima ora si trend-uri in business prin intermediul conferintelor organizate. Echipa PRIAevents cu o experienta de peste 10 ani in organizarea evenimentelor premium pentru zona de business va gasi cele mai bune metode pentru a va garanta ROI si pentru a croi un eveniment special pentru dvs.
Dezbatem cele mai fierbinti teme, aducem cei mai importanti speakeri, reunim in audienta participanti care corespund cu target-ul tau.

Fie ca doresti ca evenimentul sa aiba loc in Bucuresti sau in alte orase din tara, PRIAevents se focuseaza pe audiente B2B sau B2C. Expertii nostri in evenimente vor sti sa va sfatuiasca si sa va propuna cel mai inovativ si cel mai potrivit eveniment. De asemenea, noi livram traininguri pentru diverse sectoare de business atat intr-o sala de conferinte cat si online.
Daca vrei sa organizezi o gala, o conferinta, un training, o competitie sportiva, un eveniment de lansare a unui produs B2B sau B2C, poti apela cu cea mai mare incredere la expertii nostri. Experienta, abilitatile, viziunea creativa si orientarea noastra spre ROI pentru fiecare partener ne califica a fi alegerea potrivita pentru evenimentele de succes.


Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati: raluca.voivozeau@priaevents.ro / 0744 584 661.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016