Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Alex Jurconi: Modelul maghiar al camerelor agricole este demn de luat in seama

alex-jurconi-modelul-maghiar-al-camerelor-agricole-este-demn-de-luat-in-seama

Prezenta la Summit-ul Camerelor Agricole Central si Est Europene din localitatea maghiara Szekszard, delegatia Federatiei Nationale PRO AGRO si-a exprimat oficial sustinerea pentru candidatul polonez la presedintia COPA, Wiktor Szmulewicz, presedintele in exercitiu al Camerei Agricole poloneze.


Alegerile pentru pozitia de presedinte al COPA vor avea loc la Bruxelles saptamana viitoare. In cursa pentru conducatorul celei mai influente organizatii a fermierilor europeni este inscris si reprezentantul Olandei, dupa cum  9 tari - Ungaria, Lituania, Letonia, Polonia, Spania, Belgia, Irlanda de Nord, Finlanda si Franta si-au desemnat candidati pentru cele 6 pozitii de vicepresedinti.

"Este vorba de a opta intre mai multi sau mai putini bani pentru fermierii europeni. Exista tari care sunt interesate sa reduca banii alocati agriculturii europene. Romania, alturi de grupul tarilor de la Visegrad (Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia) si de cele baltice (Lituania, Letonia, Estonia) doreste mai multi bani pentru fermieri.  Asumarea leadership-ului COPA de catre Polonia, o tara cu lideri vocali, cu o viziune practica asupra intereselor imediate ale fermierilor inseamna pentru Romania o sansa in plus pentru ca nevoile fermierilor din regiune sa fie bine auzite si ascultate la Bruxelles. Dupa cum  credem ca Ungaria si Lituania ar putea sa ocupe cu eficienta doua pozitii de Vice Presedinti ai COPA. Modelul maghiar al camerelor agricole este demn de luat in seama - un mix practic intre sustinerea politica si implicarea organizatiilor producatorilor agricoli care a fost conceput si pus in practica in timp record", a declarat Alex Jurconi, presedintele Federatiei Nationale PRO AGRO, care a condus delegatia romana la summitul din Ungaria.

De la 1 iulie 2013, Federatia Nationala Pro Agro este membru cu drepturi depline a Copa Cogeca, organizatie a  producatorilor agricoli europeni cu influenta in elaborarea politicilor agricole europene.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online


Vrei sa demarezi o afacere online Secretele comertului online iti sunt in sfarsit dezvaluite in stick-ul “Magazin Online - cum sa pornesti propria ta afacere online” Te gandesti sa demarezi o afacere orice fel de afacere Atunci primul pas pe care il ai OBLIGATORIU de facut consta in realizarea unui mic studiu de piata serios...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Forta de vot a Romaniei la Copa Cogeca este similara cu a celorlate 7 state agricole mari, respectiv, 12 voturi, in timp ce Estonia are, spre exemplu, doar 3. Acest statut privilegiat ne ofera posibilitatea de a negocia eficient avantaje pentru fermierii romani cu partenerii nostri europeni", a mai precizat Jurconi in conferinta de presa care a urmat inchiderii lucrarilor summitului.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016