Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Avicola Crevedia, vanduta catre grupul Vitall din Dolj

avicola-crevedia-vanduta-catre-grupul-vitall-din-dolj

Avicola Crevedia, societate cu activitati in domeniul cresterii pasarilor, a intrat in insolventa in anul 2014.


Compania Vitall din judetul Dolj, cu activitati in producţia de furaje si cresterea pasarilor, a cumparat Avicola Crevedia, parte a grupului Agroli, afacere scoasa la licitatie de Casa de Insolventa Transilvania la un pret de 14 milioane de euro, dupa cum relateaza Ziarul Financiar.
 
„Eram in chirie la ei de vreun an de zile. Avem toate fermele populate, abatorul functioneaza, fabrica de furaje, toate. Cu carnea de pasare suntem prezenti in Selgors, Profi cu brandul Avicola Crevedia si vindem si prin alti distributori care cumpara carcarsa de pui de la noi. Inainte de achiztie produceam furaje si aveam o ferma de pui de carne in Cosoveni, judetul Dolj“, a declarat Doina Enescu, acţionar unic al companiei Vitall.
 
Anul trecut, Vitall a avut 100 de angajati, un profit de peste 9,5 milioane de lei si o cifra de afaceri neta de aproape 160 de milioane de lei, potrivit datelor transmise catre Ministerul Finantelor.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid practic Realizarea de sapun natural


Realizarea de sapun natural este cea mai profitabila afacere Obtii venituri de 1 000 de lei pentru doar 2 ore de munca Ce contine Ghidul practic pentru realizarea de sapun natural Cum sa faci sapun 100 natural – nu numai informatiile de baza ci toate sfaturile si trucurile necesare pentru a obtine inca de la prima incercare ...

Oferta Speciala
valabila 48h

 
Avicola Crevedia, cu activitati in domeniul cresterii pasarilor, parte a grupului de firme Agroli, a intrat in insolventa in anul 2014. In 2015, firma a inregistrat o cifra de afaceri de putin peste doua milioane de lei, rezultat obtinut cu ajutorul a doar doi salariati, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016