Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
Cascavalul de Saveni, trimis la Bruxelles pentru a obtine protectie la nivelul UE
E vorba de un produs obtinut dupa o metoda de tip gospodaresc, bazata pe o reţeta transmisa din generatie in generatie si de prelucrare a laptelui de vaca crud provenit din arealul geografic delimitat.
Este vorba de produsul Cascavalul de Saveni, produs obtinut dupa o metoda de tip gospodaresc, bazata pe o reteta transmisa din generatie in generatie si de prelucrare a laptelui de vaca crud provenit din arealul geografic delimitat.
Cascavalul de Saveni este o branza maturata cu pasta oparita avand o consistenta semitare. Acest sortiment de cascaval se obtine din lapte de vaca crud, prin coagularea enzimatica cu cheag si prelucrarea conform unei metode specifice zonei.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran
Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu" Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...
valabila 48h
Potentialul gastronomic si natural al Romaniei, pus in valoare de Politica Agricola Comuna prin politica de calitate, constituie un element important pentru cresterea valorii adaugate a produselor agroalimentare, valorificarea zestrei locale, crearea de locuri de munca si dezvoltarea zonelor rurale.
Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".
Votati articolul
Nota: 4.75 din 2 voturiIdei de afaceri in agricultura