Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cooperativa agricola Tara Mea anunta investitii de peste 9 milioane de euro

cooperativa-agricola-tara-mea-anunta-investitii-de-peste-9-milioane-de-euro

Cea mai mare parte din suma va merge catre o noua fabrica de lactate, care va fi deschisa la Barlad, urmand ca alte doua fabrici similare din Buzau si Arad sa fie modernizate.


Reprezentantii cooperativei agricole Tara Mea anunţa ca in urmatoarele doua luni vor deschide o fabrica de lactate la Barlad, in urma unei investitii de 7 milioane de euro, urmand ca alte doua milioane de euro sa fie alocate pentru modernizariarea fabricilor similare de la Berca - judetul Buzau şi Arad.
 
Cu trei fabrici aflate in Buzau, Arad si Ploiesti, cooperativa agricola Tara Mea produce lactate romanesti in valoare de 500.000 e euro pe luna. Cooperativa se ocupa permanent atat de calitatea produselor din cele patru fabrici, cat si de impartirea eficienta a costurilor si de investiţii noi. In 2017, Ţara Mea a inregistrat o cifra de afaceri de 26 de milioane de euro.
 
„Investitia de doua milioane de euro se va aloca pentru imbunatatirea tehnologiei de productie a lactatelor, respectiv pentru tehnologii de periere, cantarire, ambalare etc. si pentru ca resursele energetice, materia prima si resursele umane sa realizeze un raport timp-calitate-cantitate cat mai avantajos posibil”, a declarat Florin Burculescu, preşedintele cooperativei Ţara Mea.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Afacere la cheie cu flori in ghiveci


Aveti un teren de 100 mp Puteti castiga fara efort 30 000 de euro an cultivand si comercializand FLORI IN GHIVECI   Florile in ghiveci castiga din ce in ce mai mult teren   Motivul este usor de intuit – florile in ghiveci rezista un timp mai indelungat – si acesta este un aspect care conteaza enorm mai ales daca este...

Oferta Speciala
valabila 48h

Fabrica de la Berca, judetul Buzau, care a necesitat o investitie initiala de 3 milioane de euro, produce lunar intre 60 si 80 de tone de lactate si are aproape 100 de angajati.
 
In fabrica de la Arad s-au investit 4 milioane de euro, iar fabrica de la Ploiesti, cu o investitie de 200.000 de euro, este un proiect pilot in care se lucreaza manual specialitati romanesti, dupa retete traditionale demult uitate.
 
La Barlad se construieşte o fabrica de lactate care urmeaza sa livreze peste 80 de tone lunar. Fabrica va fi gata in doua luni si a necesitat o investiţie de 7 milioane de euro.
 
Cooperativa agricola Tara Mea s-a dezvoltat ca un business unic in Romania incepand cu anul 2015. Astazi, sub coordonarea cooperativei activeaza aproximativ 350 de fermieri cu activitati de la cultivarea legumelor la procesarea lactatelor si a carnii de porc si pasare. Acestia s-au constituit intr-o cooperativa cu acelasi nume, intr-un proiect inspirat de modele din Spania, Franta, Italia, dar si din Romania de dinainte de 1989.
 
Scopul cooperativei este, pe de o parte, sa creasca productia si consumul de produse romanesti, sanatoase, cu o calitate net superioara celor din import, si - pe de alta parte - sa sustina o crestere economica solida atat pentru producatorii romani, cat şi pentru economia nationala. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016