Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Fermele avicole abandonate din Romania sunt reconditionate de italieni

fermele-avicole-abandonate-din-romania-sunt-reconditionate-de-italieni

Italienii investesc aproximativ 30 de milioane de euro, in zona de vest a tarii noastre, in judetul Timis, pentru a reconditiona o ferma avicola, lasata in paragina dupa Revolutie. Fermele din aceasta parte a tarii, situate foarte aproape de granita, sunt considerate avantajoase din punct de vedere al exporturilor, productia fiind foarte usor de scos din tara.


In Boldur, la o distanta de 5 km de Lugoj, se afla prima ferma pe care italienii au inceput sa o reconditioneze in urma cu doi ani. Ferma a functionat pana in 1995, cand productia a fost stopata. Proprietarii de atunci, nu au reusit sa fructifice productia, si astfel au apreciat-o ca o afacere nerentabila. In timp, ferma s-a transformat intr-o ruina, cele 30 de hale s-au degradat.
Investitiile italienilor au presupus refacerea acestor hale si aducerea lor la standarde europene. O data cu inceperea functionarii fermei, cel tarziu 2014, vor fi create 100 de locuri de munca pentru localnicii din Boldur.

“Ferma va fi populata sigur in 2014. Echipamentele care vor fi aduse sunt de ultima generatie si trebuie adaptate si halele. Investitia totala este de aproape 30 de milioane de euro” a declarat un reprezentant al unei ferme, Giancarlo Buzatto.

“Am incheiat un act, un memorandum prin care si-au luat angajamentul ca majoritatea locurilor de munca sa fie ale cetatenilor de pe raza comunei Boldur. Prin aceasta investitie se relanseaza foarte mult activitatea agricola” afirma primarul localitatii Boldur.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Ferma va avea in gestiune aproximativ un million de gaini, care vor creste atat in aer liber, cat si in hale. Productia de oua va fi trimisa in mare parte catre export, dar va fi vanduta si in tara. Compania are de gand sa mai achizitioneze si alte ferme avicole abandonate din tara, urmatoare locatie dupa Boldur fiind la Scornicesti, in judetul Olt.






Sursa foto: www. sxc.hu
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 1 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016