Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Patronul Kosarom, prezent la "Focus on agriculture": Carnea de porc nu se va scumpi in decembrie

patronul-kosarom-prezent-la-focus-on-agriculture-carnea-de-porc-nu-se-va-scumpi-in-decembrie

Directorul Kosarom, Neculai Apostol, crede ca scaderea efectivelor de porcine va duce la cresteri importante de pret la carnea de porc, in 2013. Acesta este optimist, insa, in privinta lunii care urmeaza, apreciind ca pretul carnii de porc va scadea in decembrie.


Neculai Apostol a fost prezent, ieri, la a doua editie a forumului Focus on agriculture, organizat de revista Business Review. Specialistul a opinat ca in aceasta perioada "se sacrifica efective importante de porcine", ca urmare a scumpirii furajelor. Datorita acestui fapt, nu vor exista scumpiri la porc si la pasare in perioada sarbatorilor de iarna ci, din contra, preturile vor scadea.

El a avertizat ca anul viitor, "in conditiile in care in Romania nu exista o forma de sprijin (pentru aceste sectoare - n.r)" situatia crescatorilor de porci si de pasari va foarte grea.

"Si la porc, si la pasare, si la taurina trebuie inteles ca daca de aceasta veriga statul nu are grija risca sa nu aiba industrie alimentara, sa nu aiba produse românesti in comert, sa nu aiba valoare adaugata, risca sa importe si sa dezechilibreze balanta de plati, risca sa creeze somaj", a precizat Neculai Apostol.

In urma cu doua saptamani, Radu Timis, patronul Cristim, afirma ca pretul la carnea de porc se va scumpi cu 10%, ca urmare a cresterii preturilor la utilitati si furaje.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultura de sofran


Afla acum tot ce trebuie sa stii despre cultura de sofran - "aurul rosu"   Iti propunem afacerea anului cultura de sofran De ce tocmai sofran Pentru ca Sofranul Crocus stativus furnizeaza cel mai scump condiment din lume Si nu numai Este si cel mai scump aliment mai scump decat caviarul carnea de vita Kobe sau otetul...

Oferta Speciala
valabila 48h


"Noi vom incerca sa marim pretul cu 10%. Nu vrem, dar ne obliga situatia, daca materia prima este mai scumpa si se anunta in fiecare saptamâna scumpiri. Nu stim insa daca piata va suporta majorarile de pret. Noi vom face tot ce se poate ca sa ramânem in viata si sa ne putem vedea si la anul", a declarat Radu Timis, la inceputul lui noiembrie.
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016