Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Romania nu va accepta plafonarea platilor in viitoarea Politica Agricola Comuna

romania-nu-va-accepta-plafonarea-platilor-in-viitoarea-politica-agricola-comuna

In schimb, Comisia Europeana a solicitat o plafonare a subventiilor pe exploatatie la pragul de 60.000 de euro, iar comisarul pe Agricultura şi Dezvoltare Rurala, Phil Hogan, ti-a exprimat deja sprijinul in favoarea unei astfel de masuri.


Romania nu accepta plafonarea platilor in viitoarea Politica Agricola Comuna, aceasta fiind pozitia oficiala adoptata in Consiliul de Ministri, dupa cum a declarat ministrul Agriculturii şi Dezvoltarii Rurale, Petre Daea.
 
„I-am spus-o, inainte de a o spune dumnealui, ca nu suntem de acord. In discuţiile pe care le-am avut şi nu am avut puţine cu comisarul Hogan, pozitia mea in Consiliul de Ministri a fost aceasta: nu. Romania nu accepta plafonarea platilor si cu asta am incheiat”, a precizat ministrul Agriculturii.
 
Comisia Europeana a solicitat o plafonare a subventiilor pe exploatatie la pragul de 60.000 de euro, iar comisarul pe Agricultura si Dezvoltare Rurala, Phil Hogan, si-a exprimat deja sprijinul in favoarea unei astfel de masuri.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cresterea prepelitelor japoneze


Cresterea prepelitelor japoneze Lucrarea "Cresterea prepelitelor japoneze" - iti asigura toate informatiile de care ai nevoie pentru a demara acest tip de afacere - iti arata punctele sensibile inerente oricarui inceput - te ajuta sa eviti greseli costisitoare Informatiile prezente pe CD-ul "Cresterea prepelitelor...

Oferta Speciala
valabila 48h

„Propunem un plafon de plati de 60.000 de euro pe ferma. Economiile generate de aceasta plafonare pot fi redistribuite fermierilor mai mici care reprezinta bataile inimii economiei rurale”, a declarat comisarul european Phil Hogan.
 
Comisia Europeana pledeaza pentru o scadere cu 5% a bugetului dedicat PAC, din care o reducere de aproximativ 4% pentru capitolul consacrat ajutoarelor directe pentru agricultori. Anumite state membre si unii europarlamentari sunt sceptici cu privire la modul in care sunt prezentate aceste cifre şi se tem ca nu cumva aceste cifre sa ascunda taieri cuprinse intre 10% si 20% in termeni reali.
 
Potrivit opiniilor exprimate pana acum de ministrii afacerilor europene din statele membre cu privire la acest subiect, Franta poate conta pe sprjinul Spaniei, Poloniei, Estoniei, Sloveniei, Greciei, Slovaciei, Romaniei, Ungariei si Croatiei, state care se opun si ele taierilor propuse de Comisia Europeana, in timp ce Italia, Irlanda şi Malta şi-au exprimat si ele profunda lor preocupare.
 
La randul lor, Lituania si Finlanda au criticat scaderea fondurilor alocate pentru dezvoltarea rurala, al doilea pilon al Politicii Agricole Comune. Doar cateva state membre, in frunte cu Olanda, sustin reducerea fondurilor alocate pentru Politica Agricola Comuna, in ideea modernizarii bugetului UE pe termen lung.

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016