Comunica experienta
AgroRomania.ro


Email Facebook
Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

A fost modificat calendarul platii subventiilor pentru campania 2018

a-fost-modificat-calendarul-platii-subventiilor-pentru-campania-2018

Modificarea vine la doar trei zile de cand MADR anuntase forma initiala a calendarului, ulterior facandu-se reveniri asupra unor date.


MADR a emis in cursul sapatamanii trecute ordinul privind stabilirea modalitatii de implementare a schemelor de plati directe si a ajutoarelor nationale tranzitorii care se aplica in agricultura, act ce  stabileste termene stricte, pentru campania de subventii derulata prin Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, aferenta anului 2018.
 
Ordinul stabileste calendarul platilor subventiilor pentru campania 2018, doar ca, la doar 4 zile, ministerul a revenit cu o noua informare, referitoare la unele modificari facute asupra datelor anuntate initial.
 
Astfel au fost devansate doua termene, scopul fiind accelerarea controlului administrativ si pe teren in perioada optima, acordarii avansului din subventii si platilor finale.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Cultivarea plantei cu 5 arome


Probabil acum auzi pentru prima oara de Schisandra Trebuie sa stii insa ca in Orient aceasta planta asemanatoare cu vita-de-vie cu fructe mici si rosii care cresc in ciorchine este la fel de celebra ca ginsengul gratie efectelor ei iesite din comun in combaterea unei game foarte largi de afectiuni – de la astm si tuberculoza pana la...

Oferta Speciala
valabila 48h

Termenul stabilit initial pentru efectuarea controlului administrativ, inclusiv controlul preliminar al cererilor unice de plata, esantionarea acestora si transmiterea esantioanelor era 4 iunie - 4 iulie 2018, fiind modificat pentru perioada 1 iunie- 1 iulie 2018.
 
Totodata, termenul initial pentru efectuarea controlului la fata locului pentru cererile unice de plata esantionate la control pe teren, iar controlul aferent al unor obligatii specifice, in iarna sau primavara anului urmator a fost modificat de la 5 iulie - 1 octombrie 2018, la 1 iulie - 1 octombrie 2018.
 
Dupa noile modificari, calendarul platilor pentru viitoarea campanie este urmatorul :
-1 martie - 15 mai 2018 - depunerea cererilor unice de plata la APIA, fara penalitati
- 1 iunie - 1 iulie  2018 - efectuarea controlului administrativ, inclusiv controlul preliminar al cererilor unice de plata, esantionarea acestora si transmiterea esantioanelor.
- 1 iulie - 1 octombrie 2018 - efectuarea controlului la fata locului pentru cererile unice de plata esantionate la control pe teren, iar controlul aferent al unor obligatii specifice, in iarna sau primavara anului urmator.
- 16 octombrie - 30 noiembrie 2018 - plata avansului pentru anul de cerere 2018.
- 1 decembrie 2018 - 31 martie 2019 - plata finala ca diferenta intre cuantumul acodrat in avans si cuantumul calculat pentru anul de cerere 2018. 

Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".



Votati articolul

Rating:
Nota: 3.75 din 2 voturi
Urmareste-ne pe Google News

Idei de afaceri in agricultura



Rentrop ∧ Straton
Newsletter gratuit
Top 4 Afaceri agricole in 2024

Va oferim CADOU un Raport Special Gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024".


Articole recomandate

Rubrica meteo
Manager | Stiri si analize economice
Rentrop & Straton
 
 

Raport Special GRATUIT

Top 4 Afaceri agricole in 2024


Adauga mai jos adresa ta de mail si vei primi raportul special gratuit "Top 4 Afaceri agricole in 2024" impreuna cu cele mai noi stiri si informatii din agricultura.

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016